Sådan gendanner du slettede filer eller mapper i Dropbox

Opdateret Apr 29, 2024

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan genskabe slettede filer og mapper på din Dropbox-konto.

Hvis du i stedet vil gendanne en tidligere version af en fil, kan du se, hvordan du gendanner en ældre version af en fil, eller du kan læse mere om versionshistorik.

warning icon

Vigtigt! Du kan kun gendanne en delt fil, hvis du har adgangen Kan redigere til den. Hvis du har adgangen Kan se til en delt fil, kan du ikke gendanne den.

Sådan gendanner du slettede filer eller mapper

Dropbox gemmer alle dine slettede filer i 30 dage (eller længere for kunder på Dropbox Professional og teamplaner). Sådan gendanner du slettede filer eller mapper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne.
    • Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  4. Klik på Gendan.
highlighter icon

Bemærk! Det kan tage noget tid, hvis du gendanner mange filer.

warning icon

Vigtigt:

• Standardperioder og -indstillinger for filgendannelse gælder ikke for de filer, som slettes direkte fra funktionen Send og spor. Hvis du sletter en fil fra Send og spor, slettes den permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.
  • De filer, der blev føjet til Send og spor før den 15. februar 2024, tilføjes ikke i mappen "Send og spor" på din Dropbox-konto. Sletning af filerne er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.

Hvad kan jeg gøre, hvis mine filer mangler?

Hvis dine filer mangler, eller du vil genskabe et stort antal filer, kan du læse om, hvordan du finder eller gendanner manglende eller beskadigede filer.

Se denne video for at lære, hvordan du beskytter dine filer med Dropbox.