Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite)

Opdateret Jan 05, 2024

Denne artikel omhandler Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (også kaldet Dropbox Lite), som kun er tilgængelig i Windows 10 eller nyere. Windows i S-tilstand er til den universelle Windows-platform (UWP), som kører på telefoner, computere, tablets og Xbox. Se, om din enhed understøtter Windows i S-tilstand.

Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite) gemmer ikke aktivt dine filer og mapper på din enhed. Den virker på samme måde som de øvrige Dropbox-mobilapps, også selvom du bruger den på en computer.

highlight icon

Bemærk! Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite) er ikke det samme som Dropbox-computerappen. Hvis du bruger Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite), og hvis du vil bruge Dropbox-computerappen i stedet, skal du skifte fra S-tilstand og derefter downloade og installere Dropbox-computerappen.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen til Windows i S-tilstand?

Du kan kun installere Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite) fra Microsoft Store.

Hvordan gemmer Dropbox-appen til Windows i S-tilstand mine filer?

Med Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite) gemmes dine filer og mapper ikke på din enhed som standard. Det betyder, at du skal have forbindelse til internettet for at kunne få adgang til dine filer og mapper.

highlight icon

Bemærk! Hvis du foretrækker at gemme dine Dropbox-filer og -mapper på din enhed, så du har adgang til dem, selvom du ikke har forbindelse til internettet, skal du skifte fra S-tilstand og derefter downloade og installere Dropbox-computerappen.

Hvad er forskellen på Dropbox Lite og Dropbox-computerappen?

Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite) indeholder mange af de samme funktioner som de andre Dropbox-mobilapps og dropbox.com.

Med Dropbox Lite bliver dine filer og mapper ikke gemt aktivt på din enhed, og du skal have forbindelse til internettet for at få adgang til dem. Med Dropbox-computerappen gemmes dine filer og mapper på din enhed som standard, og du behøver ikke at have forbindelse til internettet for at få adgang til dem, medmindre du bruger selektiv synkronisering eller angiver filerne som Kun online.

Hvis din enhed kører Windows i S-tilstand, og du gerne vil gemme dine filer og mapper på din enhed, kan du i stedet bruge Windows 10 eller nyere. Slå S-tilstand fra på din enhed, og download Dropbox-appen til Windows.

Har du spørgsmål om Dropbox-appen til Windows i S-tilstand?

Hvis du har spørgsmål eller problemer med Dropbox Lite-appen, anbefaler vi, at du søger i hjælpecenteret for at finde artikler om de andre platforme. Løsningen vil sandsynligvis være den samme.