Brug hurtige tastaturgenveje til Dropbox

Opdateret Nov 22, 2023

Genveje hjælper dig med at bruge Dropbox hurtigere. Du finder genveje på dropbox.com.

På dropbox.com skal du klikke på Filer og trykke på tasten ? (spørgsmålstegn) for at få fuld adgang til genvejsmenuen. Du kan udføre følgende handlinger med tastaturgenveje.

• Flyt mellem filer eller mapper:  eller  (tasterne pil op og pil ned)
  • Åbn en fil eller en mappe: Enter (Enter- eller returtasten)
  • Søg efter filer og mapper: / (skråstreg)
highlight icon

Bemærk! Tastaturgenveje fungerer kun fra fanen Filer på dropbox.com.

Vælg flere filer

Du kan vælge flere filer på dropbox.com ved at bruge genveje.

Sådan vælger du flere filer eller mapper ved siden af hinanden:

1. Vælg det første element.
  2. Tryk på og hold Skift nede.
  3. Klik på det sidste element.

Sådan vælger du flere filer eller mapper, der ikke er placeret ved siden af hinanden:

1. Tryk på og hold Ctrl (Ctrl-tast i Windows) eller (kommandotast på Mac) nede.
  2. Vælg alle de ønskede filer eller mapper.