Flyt Dropbox-mappen til en ny placering.

Opdateret Oct 04, 2023

Når du installerer Dropbox-computerappen på din computer, vil standardplaceringen af din Dropbox-mappe være i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Du kan dog flytte denne mappe til et nyt sted på din computer.

Hvis du bruger Dropbox til macOS på File Provider, kan du ikke længere flytte Dropbox-mappen. Få mere at vide om ændringer i opdateringen af Dropbox til macOS.

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan flytte Dropbox-mappen til en anden placering på din computer ved hjælp af præferencerne i Dropbox-computerappen. Hvis du gerne vil organisere indholdet af din Dropbox-konto, kan du se hvordan du flytter Dropbox-filer og -mapper.

highlight icon

Bemærk!

Hvis du har problemer med at synkronisere dine filer, efter at du har flyttet Dropbox-mappen til en ny placering på din computer, kan du se, hvordan du løser synkroniseringsproblemer og startproblemer i Dropbox.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele mapper med Dropbox.

Sådan flytter du Dropbox-mappen

highlight icon

Bemærk! Det understøttes ikke længere at flytte din Dropbox-mappe på en computer, der bruger den opdaterede version af Dropbox til macOS på File Provider

1. Luk de programmer på computeren, der eventuelt bruger filer og mapper i Dropbox, og deaktiver sikkerhedskopiering af computeren.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  3. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Præferencer.
  5. Klik på fanen Synkronisering.
  6. Klik på Flyt… (Windows og Linux) eller Dropbox-placering (Mac).
  7. Vælg den nye placering til Dropbox-mappen.
  8. Vent på, at Dropbox flytter din mappe og dens indhold til den nye placering.
  9. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.

Hvis du har forbundet dine Dropbox-konti, kan du se begge dine Dropbox-konti. Vælg den rigtige fane, før du ændrer Dropbox-mappens placering.

Din Dropbox-mappe beholder sit navn, og navnet kan ikke ændres i forbindelse med flytningen. Dropbox synkroniserer ikke din Dropbox-mappe, hvis den er omdøbt manuelt eller flyttet ved hjælp af operativsystemet. Hvis Dropbox ikke kan finde din Dropbox-mappe, forsøger Dropbox at synkronisere hele mappen på mappens sidst kendte placering.

Windows: Flyt manuelt Dropbox-mappen tilbage til standardplaceringen

1. Luk alle de apps på din computer, som eventuelt bruger Dropbox-filer og -mapper.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  3. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Præferencer.
  5. Klik på fanen Synkronisering.
  6. Klik på Flyt under Dropbox-mappens placering.
  7. Skriv “$Home” i tekstfeltet ud for Mappe.
  8. Klik på OK.
  9. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil ændre placeringen af din Dropbox-mappe. Klik på OK.
  10. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.

macOS: Flyt manuelt Dropbox-mappen tilbage til standardplaceringen

highlight icon

Bemærk! Flytning af Dropbox-mappen understøttes ikke længere, hvis du har opdateret til Dropbox til macOS på File Provider. Få mere at vide om ændringerne i denne opdatering

1. Luk alle de apps på din computer, som eventuelt bruger Dropbox-filer og -mapper.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  3. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Præferencer.
  5. Klik på fanen Synkronisering.
  6. Klik på rullemenuen ud for Dropbox-placering.
  7. Vælg Andet.
  8. Åbn listen Programmer.
  9. Klik på rullemenuen Programmer, og vælg din harddisk.
  10. Åbn mappen Brugere.
  11. Vælg brugernavnet til din computer (der er nok et hjem-ikon ud for det).
  12. Klik på Vælg.
  13. Bekræft flytningen ved at klikke på Flyt.
  14. Log af og på Dropbox-computerappen for at sikre, at alle dine præferencer også flyttes.