Sådan gemmer du dit teams filer som Kun online for at spare plads på harddisken

Opdateret Oct 04, 2023
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for administratorer på Dropbox-teamkonti. Er du ikke administrator? Se, hvordan du kan angive dine Dropbox-filer og -mapper som Kun online.

highlight icon

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig for brugere med Dropbox til macOS på File Provider.

Som administrator kan du bruge dropbox.com til at angive filer som Kun online, så de ikke optager plads på harddisken. Denne artikel beskrives det, hvordan administratorer kan administrere indstillingerne for Kun online for deres teams.

Visse typer administratorer kan ændre standardindstillingerne for nye filer, der gemmes og synkroniseres i Dropbox. Du bør overveje disse to ting:

• Filer, der er Kun online, er gemt online, og de kan kun tilgås på dropbox.com via en internetforbindelse. Når en fil er lavet kun online, optager den ikke lagerplads på din computer eller mobile enhed, men den optager plads på Dropbox.com.
  • De filer, som du gør tilgængelige offline, gemmes lokalt på din computer eller mobilenhed, så de optager lagerplads. Du behøver ikke adgang til internettet for at åbne eller interagere med disse filer.

Hvis du foretager ændringer i en offlinefile eller -mappe, mens du ikke har forbindelse til internettet, synkroniseres disse ændringer ikke automatisk mellem din offlineenhed og de andre enheder, du bruger til at få adgang til Dropbox. Ændringerne synkroniseres, når du er online igen. Få mere at vide om, hvordan Dropbox synkroniserer dine filer.

highlight icon

Bemærk! Dropbox-systemudvidelsen giver dig mulighed for at åbne filer, der er Kun online, fra Stifinder (Windows), Finder (Mac) eller tredjepartsprogrammer. Teamadministratoren har også mulighed for at fjerne Dropbox-systemudvidelsen fra teammedlemmernes computere.

Sådan administrerer du dit teams standardindstillinger for filsynkronisering på dropbox.com

highlight icon

Bemærk! De indstillinger, en administrator vælger her, påvirker alle teammedlemmer.

Sådan administrerer du standardindstillingerne for synkronisering for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger i venstre sidepanel.
  4. Klik på Synkronisering i afsnittet Indhold.
  5. Klik på dine foretrukne standardindstillinger ud for Indstil standard for nye filer:
    • Vælg Kun online på rullelisten for at angive alle nye filer, der tilføjes på en teammedlems Dropbox-konto, som Kun online som standard.
    • Vælg Lokal på rullelisten for at angive alle nye filer, der tilføjes på en teammedlems Dropbox-konto, tilgængelige offline som standard.
  6. Klik på Til eller Fra på rullelisten ud for Spar automatisk plads på harddisken
    • Bemærk! Denne indstilling medfører, at de filer, som teammedlemmer ikke har åbnet i et par måneder, automatisk angives til Kun online.

Teammedlemmer kan indstille individuelle filer og mapper til Kun online eller lokale på deres egne computere, og de kan til enhver tid gå tilbage for at administrere deres egne indstillinger.