Smart synkronisering for teamadministratorer

Denne artikel beskriver en funktion, der kan benyttes af Dropbox Professional- og  Dropbox Business-kunder.

Med Smart synkronisering kan du og dit team dele indhold, uden at I skal være bekymrede over at overbelaste jeres harddiske. Dropbox Business-teamadministratorer har adgang til teamindstillinger for Smart synkronisering.

Når dit team begynder at bruge Smart synkronisering, vil det indhold, som allerede er downloadet til teammedlemmers enheder, forblive downloadet. Nyt indhold vil automatisk kun være placeret online, medmindre du ændrer indstillingen i administratorpanelet. Teammedlemmer kan også vælge deres egen standardindstilling for hver af deres forbundne computere.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Hvordan indstiller jeg standarden for Smart synkronisering for mit team?

Standardindstillingen for Smart synkronisering anvendes på nyt indhold, efter at værdien er aktiveret. Standardindstillingen for Smart synkronisering bruges, når du:

• Tilknytter en delt mappe
  • Forbinder en ny enhed
  • Tilføjer nyt indhold fra en anden computer

Sådan angiver du standardindstillingen for dit team:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Smart synkronisering.
  5. Vælg en standardindstilling for Smart synkronisering:
    • Synkroniseret lokalt
    • Kun online

Bemærk! Du behøver ikke at angive en standardindstilling for at teammedlemmerne kan bruge Smart synkronisering.

Selvom administratoren angiver en standardindstilling, kan teammedlemmerne stadig ændre indstillingen for deres enheder til en anden standardindstilling.

Få mere at vide om smart synkronisering til teammedlemmer

Hvad er systemkravene til smart synkronisering?

Kan jeg administrere indstillingerne for Smart synkronisering for individuelle teammedlemmer?

Nej, indstillingerne for Smart synkronisering gælder for hele teamet, eller de kan angives af hvert enkelt teammedlem. Hvert enkelt teammedlem kan administrere sine egne indstillinger for Smart synkronisering for en enhed, en mappe eller en fil.

Kan jeg administrere indstillingerne for Smart synkronisering på mappeniveau?

Nej, standardindstillingerne for Smart synkronisering gælder for alle mapper.

Kan jeg framelde systemudvidelsen for mit team?

Ja. Få mere at vide om, hvordan du framelder systemudvidelsen for dit team.