Sådan fjerner du Dropbox fra computeren

Opdateret Sep 14, 2023
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som alle Dropbox-kunder har adgang til.

Når du fjerner Dropbox-computerappen fra computeren, slettes din Dropbox-konto ikke, og Dropbox-mappen fjernes ikke fra din harddisk. Hvis du vil fjerne Dropbox fra din computer, skal du følge vejledningen for din enhed herunder.

Sådan fjerner du Dropbox fra proceslinjen på din Windows-enhed:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Afslut.
  4. Klik på knappen Start i din proceslinje.
  5. Klik på Indstillinger.
  6. Klik på Apps.
  7. Klik på Apps og funktioner.
  8. Klik på Dropbox
    • Bemærk! Hvis Dropbox var forudinstalleret på din enhed, kan du i stedet få vist Få Dropbox eller Dropbox “x” GB.
  9. Klik på Uninstall.

Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra din harddisk, skal du trække Dropbox-mappen til papirkurven.

Sådan fjerner du Dropbox fra menulinjen på din Mac-enhed:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Afslut.
  4. Åbn Finder.
  5. Klik på  Programmer.
  6. Træk Dropbox til papirkurven.

Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra din harddisk, skal du trække Dropbox-mappen til papirkurven.

Nogle brugere kan have to versioner af installationsprogrammet til Dropbox-computerappen efter opdatering til Dropbox for macOS på File Provider.Hvis du oplever synkroniseringsproblemer, kan det hjælpe at afinstallere den anden app.

Hvis du vil løse dette problem, skal du først kontrollere, om du har Dropbox-computerappen på følgende steder:

1. /Applikationer
  2. ~/Library/Application support/Dropbox

Hvis du ser denne fil begge steder, skal du slette filen på den anden placering (~/Library/Application support/Dropbox). Men hvis du ser filen på den anden placering, men ikke på den første, skal du flytte filen til den første placering (/Applications).

Genstart Dropbox på computerappen. Hvis problemet ikke er løst derfra, skal du kontakte support.

Få mere at vide om forventede ændringer med Dropbox til macOS på File Provider.

Hvis du vil fjerne Dropbox på en Linux-computer, skal du kopiere og indsætte følgende kommandoer én ad gangen i dit terminalvindue og trykke på Enter efter hver kommando.
highlight icon

Bemærk! Nogle af de viste kommandoer kan medføre en fejl, men når du har indtastet den sidste kommando, er Dropbox fjernet fra din computer.

dropbox stop
dropbox status  # Should report "not running"
rm -rf ~/.dropbox-dist
rm -rf /var/lib/dropbox
rm -rf ~/.dropbox*
sudo apt-get remove nautilus-dropbox
sudo apt-get remove dropbox
rm /etc/apt/source.d/dropbox
Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra harddisken, skal du indtaste følgende kommando i terminalvinduet og trykke på Enter.
rm -rv ~/Dropbox
highlight icon

Bemærk! Kommandoen skal muligvis tilpasses, hvis Dropbox-mappen ikke befinder sig på standardplaceringen.

Hvad gør jeg, hvis Dropbox ikke blev afinstalleret fra min computer?

Hvis Dropbox ikke blev afinstalleret fra din computer, skal du åbne Jobliste (Windows) eller Aktivitetsovervågning (Mac) og lukke alle Dropbox-apps eller -programmer og derefter følge trinnene ovenfor for at afinstallere Dropbox.