Dropbox Paper: administratorindstillinger til Dropbox-teams

Opdateret Jan 31, 2024
Administratorer for Dropbox-teamkonti kan styre indstillingerne for persondata og deling i Dropbox Paper for deres team.
highlight icon

Bemærk! Hvis dit team bruger 2020-udgivelsen af Dropbox Paper, skal du følge instruktionerne i det første boks nedenfor. Hvis dit team bruger den gamle udgivelse af Paper, skal du følge instruktionerne i den anden boks nedenfor.

Sådan finder du ud af, hvilken udgivelse dit team bruger:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.
  • Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgivelse af Paper.
  • Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgivelse af Dropbox Paper.

Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål til 2020-udgivelsen af Paper for teamadministratorer.

Administratorer af 2020-udgaven af Dropbox Paper

Dette afsnit er for administratorer på Dropbox-teamkonti, hvis disse teams bruger 2020-versionen af Dropbox Paper. Følg instruktionerne øverst i denne artikel for at finde ud af, hvilken version du bruger.

I 2020-udgaven af Paper vil Paper-dokumenter fungere som almindelige Dropbox-filer, så administratorindstillingerne for Paper-dokumenter er de samme som for almindelige Dropbox-filer. Sådan administrerer du indstillingerne for deling og beskyttelse af personlige oplysninger for almindelige Dropbox-filer, som nu også gælder for dine Paper-dokumenter:

Nogle administratorfunktioner for Paper er ikke ændret i 2020-udgaven, herunder:

Øvrige ressourcer

Få mere at vide om 2020-udgaven af Dropbox Paper:

Administratorer af den tidligere udgave af Dropbox Paper

Dette afsnit er for administratorer på Dropbox-teamkonti på den gamle version af Dropbox Paper. Følg instruktionerne øverst i denne artikel for at finde ud af, hvilken version du bruger.

Aktivér eller deaktiver Paper

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Dropbox Paper for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Paper under Yderligere indstillinger.
  5. Slå Aktivér Paper til eller fra.
  6. Acceptér Dropbox' vilkår, før du slår Paper til.
  7. Klik på Anvend ændringer.
highlight icon

Bemærk! Paper er som standard aktiveret for alle Dropbox-teams med Standard- og Advanced-planen, hvis de er oprettet efter den 7. august 2017.

Eksportér alle Paper-dokumenter

Når du deaktiverer Paper, kan du eksportere dine Paper-dokumenter som Word- eller Markdown-filer. Sådan eksporterer du dine dokumenter:

1. Klik på Eksportér x dokumenter, når du har deaktiveret Paper.
  2. Vælg et filformat, og klik på Download.
  3. Når eksporten er færdig, modtager du en e-mail med dine Paper-dokumenter i det valgte format. Klik på Download dokumenter i e-mailen.

Alle aktive dokumenter, der ejes af teammedlemmer, eksporteres. Slettede dokumenter eksporteres ikke.

Deling kun i teamet

Administratorer for et Dropbox-team kan vælge, hvem teammedlemmer kan dele Paper-dokumenter med. Administratorer kan vælge at aktivere deling uden for teamet eller kun inden for Dropbox-teamet. Sådan begrænser du deling til teamet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Paper under Yderligere indstillinger.
  5. Slå Del Paper-dokumenter eksternt til eller fra.
  6. Klik på Anvend ændringer.

Indstillingen har ikke tilbagevirkende kraft, og den gælder derfor kun for de dokumenter, der deles, efter at indstillingen er ændret. I aktivitetsrapporten kan du se, hvilke dokumenter der er delt med personer uden for dit team.

highlight icon

Bemærk! Hvis du ændrer indstillingen til Fra, kan teammedlemmer heller ikke oprette dokumenter i eksterne mapper, der deles med dem.

Standardbeskyttelse af Paper-dokumenter

Administratorer kan vælge standardindstillingen for beskyttelse af links til Paper-dokumenter. Sådan ændrer du standardbeskyttelsen af Paper-dokumenter:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Paper under Yderligere indstillinger.
  5. Vælg Alle med linket, Medlemmer med linket eller Deaktiver ekstern deling ud for Standardindstillinger for deling.
    • Alle med linket betyder, at alle med linket, både teammedlemmer og andre, kan åbne dokumentet
    • Medlemmer med linket betyder, at kun teammedlemmer med linket kan åbne dokumentet. Personer uden for teamet kan ikke åbne dokumentet, selvom de har linket.
    • Deaktiver ekstern deling forhindrer teammedlemmer i at dele dokumenter med personer uden for teamet.

Styring af permanent sletning

Som standard kan ophavsmanden slette et dokument eller en mappe permanent, efter at elementet er arkiveret.

Teamadministratoren for et Dropbox-team kan begrænse permanent sletning af Paper-dokumenter til kun at omfatte teamadministratorer. Teamadministratorer kan forhindre permanent sletning ved at indstille teamets sletteindstilling til Fra.

highlight icon

Bemærk! Hvis Sletninger er indstillet til Fra, kan teamadministratorer slette filer permanent ved at logge på som en bruger. I sektionen nedenfor kan du se, hvordan du logger på som en bruger.

highlight icon

Bemærk! Indstillingen anvendes både til Dropbox-filer og Paper-dokumenter.

Log på som bruger

Teamadministratoren for et Dropbox-team kan logge på som et teammedlem. Administratorer kan gøre følgende, når de logger på med Log på som:

• Se Paper-dokumenter og -mapper
  • Dele dokumenter og mapper med andre brugere
  • Flytte Paper-dokumenter og -mapper
  • Gendanne arkiverede Paper-dokumenter
  • Arkivere og slette Paper-dokumenter permanent

Administratorer kan ikke oprette, redigere eller skrive kommentarer til dokumenter.

Sådan logger du på som et teammedlem og får adgang til medlemmets Paper-konto:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulet ud for det teammedlem, du vil logge på som.
  5. Klik på Log på som bruger.
  6. Klik på Log på for at bekræfte, at du vil logge på som den valgte bruger.
  7. Klik på fanen Paper.
  8. Klik på Log af, når du er færdig.
highlight icon

Bemærk! Alle de handlinger, der udføres af administratoren, registreres i aktivitetsloggen.

Vis teamaktiviteter for Paper-dokumenter

Siden Aktivitet viser en oversigt over et teams seneste aktiviteter. Administratorer kan vælge en type aktivitet i Paper på siden Aktivitet eller downloade en fuld aktivitetsrapport.

Følgende hændelser i Paper registreres:

• Oprettelse og redigering af dokumenter
  • Skrivning af kommentarer til dokumenter og løsning af dem
  • Deling af dokumenter med teammedlemmer og personer uden for teamet
  • Arkivering og permanent sletning af dokumenter
  • Anmodninger om adgang til dokumenter fra teammedlemmer og personer uden for teamet
  • Dokumenter, der er set af teammedlemmer og personer uden for teamet
  • Ændringer af delingspolitikken

Se, hvordan du kan se dit teams aktiviteter.

Begrænsninger i Paper-sikkerhed for Dropbox-teams

Nogle af sikkerhedsindstillingerne for Dropbox-teams omfatter endnu ikke Dropbox Paper. Læs videre for at se, hvilke indstillinger der ikke er tilgængelige for teams, der bruger Dropbox Paper.

Standarder og regler, der ikke er implementeret i Dropbox Paper

Dropbox Paper understøtter ikke følgende standarder og regler:

• BSI C5 i Tyskland

Få mere at vide om, hvordan Dropbox overholder disse standarder.

Enhedsgodkendelser er ikke inkluderet i Paper-mobilappen

Enhedsgodkendelser er en sikkerheds- og adgangsfunktion for Dropbox-teams på Advanced- og Enterprise-planerne. Med enhedsgodkendelser kan administratoren styre de enheder, som teammedlemmerne bruger til at få adgang til deres Dropbox-teamkonti. Dropbox Paper-mobilappen er ikke omfattet af enhedsgodkendelser.

EMM (Enterprise Mobility Management er ikke inkluderet i Paper-mobilappen

Enterprise Mobility Management (EMM) hjælper Dropbox-teams på Enterprise-planen med at administrere brugen af mobilenheder på virksomhedens apps, netværk og enheder. Dropbox Paper-mobilappen kan ikke administreres med EMM.

Netværksstyring kan ikke bruges med Paper

Netværksstyring er en sikkerheds- og adgangsfunktion, der er tilgængelig for Dropbox-teams på Enterprise-planen. Med denne funktion kan it-administratorer ændre, hvilke Dropbox-konti der kan bruges på deres virksomhedsnetværk. Dropbox Paper kan i øjeblikket ikke administreres via netværksstyring.

Sådan logger du teammedlemmer af Paper-mobilappen eksternt

Administratorer kan logge teammedlemmer af Paper-mobilappen eksternt på alle deres enheder, så de ikke længere kan få adgang til teamets Paper-dokumenter.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på navnet på det medlem, du vil logge af Paper-mobilappen på alle enheder.
  5. Klik på Klik her under Paper-mobilenheder for at logge teammedlemmet af Paper på alle enheder.