Brug af Dropbox Paper med Dropbox Business

Hvis du bruger Dropbox Paper i et Dropbox Business-team, har du mulighed for at bruge administrator- og sikkerhedsfunktioner til at beskytte dine forretningsdokumenter. Nogle af sikkerhedsfunktionerne er dog endnu ikke inkluderet i Dropbox Paper. Læs videre for at se, hvilke indstillinger der ikke er tilgængelige for de teams, der bruger Dropbox Paper.

Hvis du vil sikre, at dit team overholder de standarder og regler, der vises herunder, eller hvis du vil sikre, at du har adgang til alle tilgængelige administratorfunktioner, kan du deaktivere Dropbox Paper for dit team.

Bemærkninger

• Dropbox Paper er tilgængeligt for Dropbox Business-teams uden beregning. Det medfølger som en del af den månedlige eller årlige betaling.
  • Dropbox Paper bruger ikke teamets lagerkvote.

Resource dumped by HtmlRendererServlet

Resource path: /content/dropbox/www/da-dk/help/files-folders/paper/business-security/jcr:content/root/c25_two_column_artic/par/responsivegrid/h03_article_text_pla_1101002578

Resource metadata: {sling.modificationTime=-1, sling.characterEncoding=null, sling.parameterMap={}, sling.contentType=null, sling.creationTime=-1, sling.contentLength=-1, sling.resolutionPath=/content/dropbox/www/da-dk/help/files-folders/paper/business-security/jcr:content/root/c25_two_column_artic/par/responsivegrid/h03_article_text_pla_1101002578}

Resource type: nt:unstructured

Resource super type: -

Resource properties

jcr:primaryType: nt:unstructured

Standarder og regler, der ikke er implementeret for Dropbox Paper

Dropbox Paper understøtter ikke følgende standarder og regler:

• BSI C5 i Tyskland

Få mere at vide om, hvordan Dropbox overholder disse standarder.

Administratorfunktioner, der ikke er tilgængelige i Dropbox Paper

Dropbox Paper understøtter ikke følgende administratorfunktioner:

• Enhedsgodkendelser
  • Enterprise Mobility Management
  • Netværksstyring

Enhedsgodkendelser

Enhedsgodkendelser er en sikkerheds- og adgangsfunktion til Dropbox Business-teams med planen Advanced eller Enterprise. Med enhedsgodkendelser kan administratorer administrere de enheder, som teammedlemmer bruger til at få adgang til deres Dropbox Business-konti. Dropbox Paper-mobilappen er ikke inkluderet i enhedsgodkendelser.

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management (EMM) hjæper Dropbox Business-teams med Enterprise-planen med at administrere brugen af mobilenheder for firmaapps, netværk og enheder. Dropbox Paper-mobilappen kan ikke administreres med EMM.

Netværksstyring

Netværksstyring er en sikkerheds- og adgangsfunktion, som er tilgængelig for Dropbox Business-teams med en Enterprise-plan. Med denne funktion kan it-administratorer ændre, hvilke Dropbox-konti der kan bruges på deres virksomhedsnetværk. Dropbox Paper kan i øjeblikket ikke administreres via netværksstyring.