Samarbejd om Paper-dokumenter

Opdateret Nov 09, 2023

I Dropbox Paper kan du samarbejde med andre ved at:

• Omtale dem i tekst og kommentarer
  • Kommentere tekst og billeder
  • Oprette og tildele opgaver
highlight icon

Bemærk! Op til 50 personer kan redigere et Paper-dokument samtidig. Hvis 50 personer allerede redigerer et dokument, skrivebeskyttes det for yderligere personer, der vil redigere det.

Bruger du ikke Paper endnu? Se, hvor nemt teams arbejder sammen om indhold med Dropbox.

Omtal nogen

Du omtaler en kollega i dit Paper-dokument ved at skrive @ (snabel-a) efterfulgt af personens navn.

Hvis den omtalte person har en Dropbox-konto, forkortes hans eller hendes navn, så det svarer til navnet på vedkommendes konto.

Hvis du klikker på et navn med et link, vises en rullemenu. Du kan derefter søge i samtlige delte dokumenter, personen har oprettet.

Skriv kommentarer

Kommentarer i et dokument

1. Fremhæv den relevante tekst, så du kan se formateringsmenuen.
  2. Klik på kommentarikonet (taleboblen) i menuen.

Du kan sende en meddelelse til en kollega ved at @omtale vedkommende (angive et snabel-a foran navnet) i din kommentar.

highlight icon

Bemærk! Du kan også oprette en kommentar ved at holde musemarkøren i højre margen ud for en tekstlinje.

Skriv en kommentar til et bestemt sted på et billede

1. Klik på det billede, du vil skrive en kommentar til.
  2. Klik på det cirkelformede ikon med plustegnet for at skrive en kommentar til et bestemt område på et billede.
  3. Klik på det område på billedet, du vil skrive en kommentar til.
  4. Skriv din kommentar, og klik på Send.

Link direkte til en kommentar i et Paper-dokument

1. Klik i et Paper-dokument på den kommentar, du vil linke til.
  2. Klik på tidsstemplet (f.eks. for 2 timer siden).
    • Webadressen i webbrowseren ændres.
  3. Kopiér denne webadresse, og indsæt den, hvor du vil.
  4. Når nogen klikker på webadressen, kommer de til den pågældende kommentar.

Når nogen klikker på webadressen, kommer de til den pågældende kommentar.

Opret og tildel opgaver

Du kan oprette opgaver og tildele dem til dine kolleger.

Se forfatteren

Kreditering viser, hvem der har skrevet et afsnit af et dokument. Navnet på forfatteren vises ud for teksten. Kreditering virker også, hvis du kopierer og indsætter fra et Paper-dokument til et andet.

highlight icon

Bemærk! Det navn, der vises ud for en tekst, er ikke nødvendigvis den oprindelige forfatter. Hvis indholdet er kopieret og indsat i Paper, kan der ske ændringer. Indhold, der er kopieret fra eksterne kilder eller indsat uden formatering, krediteres den person, der indsætter det. Indhold, der kopieres fra et andet Paper-dokument, krediteres den oprindelige bidragyder.

Ofte stillede spørgsmål om samarbejde på tværs af den nye og gamle version af Paper

Hvad sker der, hvis brugere deler filer på tværs af den gamle og nye version af Paper?

Hvis en bruger med den gamle version af Paper deler et Paper-dokument eller en Paper-mappe med en bruger med den nye version af Paper, kan brugeren se og redigere indholdet, men brugeren kan ikke se .paper-filen i Dropbox. Indholdet vil fortsat findes i dokumentejerens Paper-mappe, indtil det migreres til Dropbox.

Hvis en Dropbox- eller Paper-mappe deles, kan begge parter se indholdet. Det er kun personen med den gamle version af Paper, der kan tilføje noget i Paper-mappen. Det er kun personen med den nye version af Paper, der kan tilføje et Paper-dokument i Dropbox-mappen.

Hvad sker der, hvis en bruger med den gamle version af Paper tilmelder sig et team, der bruger den nye version af Paper?

Hvis en bruger med den gamle version af Paper tilmelder sig et team, der bruger den nye version af Paper, bliver brugerens teamkonto til en konto, der understøtter den nye version af Paper. Brugeren vil ikke længere have adgang til startsiden for Paper fra teamkontoen. Hvis brugeren har tilknyttet en privat konto til arbejdskontoen, påvirkes den private konto ikke.

Hvordan finder jeg mine Paper-dokumenter?

• Søg efter Paper-dokumenter efter deres navn.
  • I Paper-mobilappen vises alle dokumenterne fra den gamle og nye version af Paper samme sted.
  • Hvis der deles nye .paper-dokumenter med dig, kan du se dem på siden Delt.
  • De Paper-dokumenter, du har åbnet for nylig, vises på siden Seneste.
    • Det har du adgang til fra siden Alle filer på dropbox.com. Klik på fanen Seneste.
  • Når du finder dine Paper-dokumenter, kan de markeres med stjerne eller tilføjes som bogmærke, så du nemt kan finde dem fra startsiden.