Brug af Dropbox Paper

Paper er et Dropbox-produkt. Du skal have en Dropbox-konto for at bruge Paper. Paper er tilgængeligt for alle Dropbox-kunder.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, har din administrator måske deaktiveret Paper. Kontakt din administrator, hvis du ikke kan få adgang til Paper.

Hvis du er Dropbox-kunde, kan du lære mere om Dropbox Paper med et gratis virtuelt kursus.

I dette 30-minutters kursus med instruktør kan du se, hvordan du bruger Paper sammen med dit team. Du får også tip og tricks til, hvordan du administrerer adgangen.

Der er flere hold hver uge. Tilmeld dig nu.

Tæller Paper-dokumenter med i min Dropbox-lagerkvote?

Ikke i øjeblikket. P.t. er der ingen grænse for, hvor mange Dropbox Paper-dokumenter du kan oprette, og du får ubegrænset versionshistorik, uanset hvilken Dropbox-plan du er på. Vi forbeholder os dog ret til at ændre på dette i fremtiden.

Opbevares mine Paper-dokumenter i mine Dropbox-mapper?

De fleste brugeres Paper-dokumenter opbevares på paper.dropbox.com. Hvis du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, har du mulighed for at opbevare dine Paper-dokumenter i dine Dropbox-mapper på dropbox.com sammen med dine andre filer og mapper.

Paper 2020 giver dig mulighed for at oprette, redigere og dele Paper-dokumenter på samme måde, som du gjorde før. Vi arbejder ihærdigt på at frigive Paper 2020 til alle brugere i den nærmeste fremtid.

Kan jeg føje Dropbox-filer og -mapper til mit Paper-dokument?

Du har ikke direkte adgang til dine Dropbox-filer og -mapper i Paper, men du kan linke til eller integrere en fil fra din Dropbox direkte i et dokument (f.eks. et billede eller en mediefil).

Bemærk! Du kan også kopiere og indsætte URL-adressen til en fil eller mappe i et Paper-dokument, så oprettes linket automatisk.

Sådan opretter du et link til en fil i din Dropbox:

1. Klik på en tom linje i dit Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslinje, der vises til højre.
  3. Vælg den relevante fil i pop op-vinduet.

Sådan opretter du et link til en mappe fra din Dropbox:

1. Klik på en tom linje i dit Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslnije, der vises til højre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den mappe, du vil oprette et link til.
  4. Klik på Vælg.

Skal jeg logge på Dropbox for at få adgang til Paper?

Ja, du skal være logget på Dropbox for at have adgang til Paper. Hvis du ikke er logget på Dropbox, anmodes du om at logge på, når du åbner startsiden for Paper.

Er Paper inkluderet i API'en til Dropbox?

Med Paper API version 1 kan du dele, arkivere, slette og eksportere dokumenter. Partnere kan udvikle løsninger, der hjælper administratorer for Dropbox Business med at overvåge medarbejderaktivitet, administrere politikker for deling og beskytte data.

Få mere at vide om API'en til Paper.

Har Paper samme grad af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger som Dropbox?

Paper har samme sikkerhed som Dropbox, dog med et par undtagelser for Dropbox Business-teams.

Få mere at vide om sikkerheden i Dropbox.