Søg efter Dropbox Paper-dokumenter

Du kan søge efter dine Paper-dokumenter og andre dokumenter, som er delt med dig, ved at bruge søgelinjen i Dropbox Paper.
Bemærk! Hvis du bruger 2020-udgaven af Dropbox Paper, kan du finde dine dokumenter med søgelinjen i Dropbox.

Med søgelinjen kan du søge efter hele teksten i Paper-dokumenter. Du kan finde dokumenter ved at søge efter:

• Titlen eller navnet på et dokument
  • Indholdet i et dokument
  • Navnet på et teammedlem for at se alle de dokumenter, vedkommende har oprettet

Sådan søger du:

1. Klik på søgeikonet (forstørrelsesglas) i et dokument.
  2. Start med at skrive på søgelinjen. Alle matchende dokumenter vises.

Sådan søger du efter tekst i et Paper-dokument

Du kan også søge efter specifikke ord eller sætninger i et åbent Paper-dokument.

Sådan søger du i dokumenter på internettet:

1. Tryk på Ctrl-F (Windows) eller Kommando-F (Mac).
  2. Skriv ordet eller sætningen på søgelinjen.

Sådan søger du i dokumenter i Paper-appen på iPhone/iPad:

1. Tryk på "" (tre prikker) øverst til højre.
  2. Tryk på Find i dokument.
  3. Skriv ordet eller sætningen på søgelinjen.

Sådan søger du i dokumenter i Paper-appen på Android:

1. Tryk på “” (lodrette prikker) øverst til højre.
  2. Tryk på Søg i dokument.
  3. Skriv ordet eller sætningen på søgelinjen.

Sådan bruger du hashtags som etiketter til søgning

Du kan effektivisere søgning ved at indsætte hashtags i dine dokumenter. Du kan klikke på hashtaggene i et dokument, og du kan bruge søgning til at finde alle de dokumenter, der indeholder det samme hashtag.

Du kan f.eks. skrive #hund i dit dokument. Du kan derefter skrive dette hashtag (#hund) og et søgeord på søgelinjen. I resultaterne vises alle de dokumenter, der indeholder det hashtag.