Hvad er 2020-versionen af Dropbox Paper?

2020-versionen af Dropbox Paper er en ny udgave af Paper, der giver dig mulighed for at gemme alle dine Paper-dokumenter på dropbox.com sammen med dine andre filer og mapper i stedet for på paper.dropbox.com. Du beholder alle dine Paper-dokumenter, selvom deres placering skifter, og de vil have stort set samme funktionalitet som før.

Paper-dokumenter har filtypen .paper, og Paper-skabeloner har filtypen .papert.

Hvis du er teamadministrator, kan du se vores ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Dropbox Paper for teamadministratorer.

Hvordan får jeg 2020-versionen af Dropbox Paper?

2020-versionen af Paper gennemføres for alle Dropbox-kunder i de kommende måneder. Kig efter en e-mail fra Dropbox, der fortæller dig, hvornår du får versionen.

Bruger jeg allerede 2020-versionen af Dropbox Paper?

Nogle Dropbox-kunder bruger allerede 2020-versionen. Sådan finder du ud af, hvilken version du bruger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret ny fil.

Hvis Dropbox Paper vises på rullelisten, bruger du den nye 2020-version.

Hvis Dropbox Paper ikke vises på rullelisten, bruger du den gamle udgave.

Kan jeg begynde at bruge 2020-versionen med det samme?

Dropbox inviterer brugere til at tilmelde sig før frigivelsen. Kig efter nyt om denne mulighed i din e-mail og på Dropbox-bloggen.

Kan jeg blive ved med at bruge den gamle version?

Nej. Alle Dropbox-brugere vil snart bruge 2020-versionen af Dropbox Paper.

Hvad sker der med mine eksisterende Paper-dokumenter, når jeg begynder at bruge 2020-versionen?

Når du begynder at bruge 2020-versionen, bliver dine eksisterende Paper-dokumenter overført fra paper.dropbox.com til din konto på dropbox.com. De Paper-dokumenter, du ejer, placeres i en mappe med navnet Paper-dokumenter. Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, vil de Paper-dokumenter, som dit team ejer, blive placeret i en mappe med navnet Paper-dokumenter for team. Du kan derefter flytte dem til en hvilken som helst mappe i din Dropbox-konto.

Bliver delingstilladelserne til mine Paper-dokumenter ændret?

Når du har fået 2020-versionen, vil alle dine flyttede Paper-dokumenter og -mapper have præcis samme delingstilladelser som før, og delte links vil fungere som tidligere. Dropbox giver under ingen omstændigheder nogen adgang til et dokument i 2020-versionen, hvis disse brugere ikke havde ret til at se eller redigere dokumentet før 2020-versionen.

Dog kan nogle Paper-dokumenter skifte ejerskab. Med 2020-versionen af Dropbox Paper overføres ejerskabet af Paper-dokumenter til ejeren af den mappe, dokumenterne er indeholdt i, men kun hvis denne ejer havde redigeringstilladelser til alle de dokumenter, mappen indeholdt. Hvis mappeejeren ikke havde redigeringstilladelser til alle dokumenterne i mappen, bliver dokumenterne fordelt i flere mapper og vil have samme ejer som tidligere.

Når du har fået 2020-versionen af Paper, kan dine dokumenter deles og gendannes på samme måde som almindelige filer og mapper i din Dropbox-konto.

Optager Paper-dokumenter plads i min Dropbox-konto?

Paper-dokumenter vil optage meget lidt plads på din Dropbox-konto – mindre end 100 byte, hvilket kun er ca. 3 % af det, en fil med et standarddokument fylder.

Hvordan opretter jeg nye Paper-dokumenter med 2020-versionen af Paper?

Sådan opretter du et Paper-dokument på dropbox.com eller i 2020-versionen af Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret ny fil (dropbox.com).
  3. Klik på Dropbox Paper eller Dropbox Paper-skabelon.

Kan dokumenter i 2020-versionen gemmes og redigeres offline?

Offlineredigering er stadig muligt i Paper-mobilappen, når du bruger Paper 2020.

I Dropbox-computerappen gemmes Paper-dokumenter som webbaserede filer og kan kun åbnes på dropbox.com. De kan kun gemmes på din computer, hvis de først eksporteres som en PDF-, .docx- eller .md-fil.

Hvad ændrer sig i Paper-mobilappen med 2020-versionen af Paper?

Med 2020-versionen kan du fortsætte med at bruge dine Paper-dokumenter i Paper-mobilappen præcis som før.