Hvad er den nye udgave af Dropbox Paper?

Opdateret Apr 03, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

2020-versionen af Dropbox Paper er en produktopdatering, der gør det muligt at organisere, finde og gemme alle dine Paper-dokumenter på dropbox.com fra paper.dropbox.com. Du beholder alle dine Paper-dokumenter, selvom deres placering skifter, og de vil have stort set samme funktionalitet som før.

Hvilke ændringer sker der?

Startsiden til Paper

• For at komme til startsiden for Paper via dropbox.com skal du vælge Paper på gitterikonet.
  • Hvis du går ind på paper.dropbox.com, vil du blive omdirigeret til dropbox.com/home.
  • Du kan bruge startsiden for Paper til at finde de Paper-dokumenter, du senest har åbnet eller har markeret med stjerne, og du kan søge efter Paper-dokumenter på samme måde som alle andre filer.

Oprettelse/organisering

• Hvis du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, kan du kun oprette Paper-dokumenter på startsiden for Paper og organisere dem i mapper oprettet på paper.dropbox.com.
  • Hvis du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, vil alle nye Paper-dokumenter blive oprettet og organiseret som alle andre filer på dropbox.com.
  • I 2020-versionen af Dropbox Paper vil filtypen hedde .paper for dokumenter og .papert for Paper-skabeloner.
  • Du kan se og flytte Paper-dokumenter til Dropbox-mapper fra dropbox.com, Dropbox-mobilappen og Dropbox-computerappen, ligesom du ville gøre med enhver anden fil.
  • Paper-dokumenter kan markeres med stjerne eller oprettes som bogmærker , så de nemt kan findes fra startsiden for Paper.
  • De Paper-dokumenter, der oprettes i en mappe på Dropbox, føjes automatisk til den pågældende mappe.
  • De Paper-dokumenter, der oprettes via startsiden i Paper, føjes til mappen Paper-dokumenter på startsiden for din Dropbox-konto.

Mobilapp

• Du kan se, åbne og dele dine Paper-dokumenter fra enten Dropbox- eller Paper-mobilappen.
  • Du kan organisere dine Paper-dokumenter i mapper ved hjælp af Dropbox-mobilappen
  • Du kan redigere Paper-dokumenter i Paper-mobilappen eller på Paper-mobilwebstedet på samme måde som før.

Deling

• Deling fungerer nu på samme måde for Paper-dokumenter og alle andre typer filer i Dropbox. De politikker for deling, der er tildelt en hel Dropbox-konto eller specifikke Dropbox-mapper, gælder også for Paper-dokumenter.
  • Nye Paper-dokumenter, der deles med dig, vises på siden Delt.
  • De Paper-dokumenter, du har åbnet for nylig, vises på siden Seneste.

Du kan få flere oplysninger om deling af Dropbox-filer ved at gå til Sådan deler du filer eller mapper i Dropbox.

API til Paper

• Dropbox-filslutpunkter virker nu med Paper-dokumenter. Et enkelt slutpunkt kan bruges til at søge efter, dele eller optælle alt indhold i brugernes Dropbox-mapper.
  • Se her for at få flere oplysninger om API-slutpunkterne.

Versionshistorik

• Paper-dokumenter i Dropbox-filsystemet bruger Dropbox' versionshistorik og understøtter tilbageførsler og gendannelse med Spol tilbage.
  • Hvis du vælger Versionshistorik for et Paper-dokument, får du stadig vist detaljerede oplysninger om forskellene mellem versioner, og du kan gendanne specifikke versioner af Paper-dokumentet.
  • Indstillingerne for permanent sletning gælder nu også Paper-dokumenter.

Administratorindstillinger

• På startsiden for Paper var det muligt at slå Paper helt fra for at forhindre, at andre kunne få adgang til Paper-dokumenter. Med Paper i Dropbox kan administratorer forhindre oprettelse og redigering, men brugerne kan se de Paper-dokumenter, der er delt med dem.
    • Administratorer kan ændre disse indstillinger for standardadgang til Paper under Administratorpanel → Indstillinger → Apptilladelser → Paper by Dropbox
  • De ændringer, der foretages i indstillingerne for deling i Dropbox, gælder nu også for Paper-dokumenter.

Hvis du er teamadministrator, kan du se vores ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Dropbox Paper for teamadministratorer.

Ofte stillede spørgsmål om den nye udgivelse af Dropbox Paper

Hvornår bliver min konto opdateret til den nye udgave af Dropbox Paper?

Den nye version af Dropbox Paper udrulles løbende til alle Dropbox-kunder, indtil alle er blevet opdateret til den nyeste version. Kig efter en e-mail fra Dropbox, der fortæller dig, hvornår du får versionen.

Bruger jeg allerede den nye udgave af Dropbox Paper?

Nogle Dropbox-kunder bruger allerede den nye udgave. Sådan finder du ud af, hvilken udgave du bruger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.

Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye udgivelse.

Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgivelse.

Bemærk: Du kan også tjekke dette ved at gå til paper.dropbox.com. Hvis du bliver omdirigeret til dropbox.com/paper, bruger du den nye udgave af Dropbox Paper.

Kan jeg blive ved med at bruge den gamle version?

Nej. Alle Dropbox-brugere vil snart bruge den nye udgave af Dropbox Paper.

Hvor lang tid tager migreringen, efter at den er startet?

Tiden kan variere, men du bør forvente, at det tager ca. 30 minutter at migrere en enkelt bruger og op til et par timer for et helt team.

Hvad vil brugerne opleve under migreringen?

Brugerne har stadig adgang til deres Paper-dokumenter og kan både se og redigere dem. Nogle handlinger i Paper-dokumenter vil midlertidigt være utilgængelige, f.eks. deling og markering med stjerne.

Når migreringen er fuldført, bliver Paper-dokumentlinket automatisk opdateret til den nye version af dokumentet i Dropbox.

Hvad sker der med mine eksisterende Paper-dokumenter, når jeg begynder at bruge den nye udgave?

Når du begynder at bruge den nye udgivelse, bliver dine eksisterende Paper-dokumenter synlige på dropbox.com. De Paper-dokumenter, du ejer, placeres i en mappe med navnet Migrerede Paper-dokumenter.

Hvis du bruger en Dropbox-teamkonto, vil de Paper-dokumenter, dit team ejer, blive placeret i en mappe med navnet Paper-dokumenter for team. Herfra kan du flytte dem til en hvilken som helst mappe på din Dropbox-konto.

Hvad sker der med mine Paper-mapper?

Dine Paper-mapper flyttes til din Dropbox-mappe på samme måde som dine Paper-dokumenter. Hvis du f.eks. har delt en Paper-mappe med navnet "Projekter", konverteres den til en delt mappe i Dropbox med navnet "Projekter" i mappen Migrerede Paper-dokumenter.

Paper-teammapper migreres til en central teammappe i Dropbox med navnet Paper-dokumenter for team, og den deles med de relevante grupper i Dropbox. Alle administratorer har adgang til denne mappe.

Bliver delingstilladelserne til mine Paper-dokumenter ændret?

Når du har opdateret til den nye udgivelse af Paper, vil alle dine flyttede Paper-dokumenter og -mapper have præcis samme delingstilladelser som før, og delte links vil fungere som tidligere.

Dropbox giver under ingen omstændigheder nogen adgang til et dokument i den nye udgave, hvis disse brugere ikke havde ret til at se eller redigere dokumentet før opdateringen.

Dog kan nogle Paper-dokumenter skifte ejerskab. Med den nye udgave af Dropbox Paper overføres ejerskabet af Paper-dokumenter til ejeren af den mappe, der indeholder dokumenterne, men kun hvis denne ejer havde redigeringstilladelser til alle de dokumenter, mappen indeholdt.

Hvis mappeejeren ikke havde redigeringstilladelser til alle dokumenterne i mappen, bliver dokumenterne fordelt i flere mapper og vil have samme ejer som tidligere.

Når du har fået den nye udgivelse af Paper, kan dine dokumenter deles og gendannes på samme måde som almindelige filer og mapper i din Dropbox-konto.

Optager Paper-dokumenter plads i min Dropbox-konto?

Paper-dokumenter vil optage meget lidt plads på din Dropbox-konto – mindre end 100 byte, hvilket kun er ca. 3 % af det, en fil med et standarddokument fylder.

Hvordan opretter jeg nye Paper-dokumenter med den nye udgave af Paper?

Sådan opretter du et Paper-dokument på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument
  4. Klik på Paper-dokument.

Sådan opretter du et Paper-dokument på paper.dropbox.com med den nye udgave af Dropbox Paper:

1. Log på paper.dropbox.com.
  2. Klik på Opret nyt dokument.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du kan oprette dokumenter, skal du gå til Sådan opretter du et Dropbox Paper-dokument.

Kan dokumenter gemmes og redigeres offline i den nye udgave af Paper?

Offline-redigering er stadig tilgængelig i Paper-mobilappen.

I Dropbox-computerappen gemmes Paper-dokumenter som webbaserede filer, og de kan kun åbnes på dropbox.com. De kan kun gemmes på din computer, hvis de først eksporteres som en PDF-, .docx- eller .md-fil.

Hvad ændrer sig i Paper-mobilappen?

Du kan fortsætte med at bruge dine Paper-dokumenter i Paper-mobilappen, præcis som du gjorde før.