Hvad er 2020-versionen af Dropbox Paper?

2020-versionen af Dropbox Paper er en produktopdatering, der gør det muligt at organisere, finde og gemme alle dine Paper-dokumenter på dropbox.com sammen med dine andre filer og mapper, i stedet for at de gemmes separat på paper.dropbox.com. Du beholder alle dine Paper-dokumenter, selvom deres placering skifter, og de vil have stort set samme funktionalitet som før.

Hvilke ændringer sker der?

Startsiden til Paper

• Når du går til paper.dropbox.com eller vælger Paper fra gitterikonet, bliver du omdirigeret til startsiden for Dropbox
  • Du kan bruge startsiden for Dropbox til at finde de Paper-dokumenter, du senest har åbnet eller har markeret med stjerne, og du kan søge efter Paper-dokumenter på samme måde som alle andre filer
Oprettelse/organisering
  • Inden kontoen migreres til den nye version, kan du kun oprette Paper-dokumenter fra startsiden for Paper, og de kan kun organiseres i mapper på paper.dropbox.com
  • Når kontoen er skiftet til den nye version, bliver alle nye Paper-dokumenter oprettet i Dropbox sammen med alle andre filer på dropbox.com
  • I den nye version har Paper-dokumentet filtypenavnet .paper for dokumenter og .papert for Paper-skabeloner
  • Paper-dokumentfilen kan ses i og flyttes til Dropbox-mapper på internettet, i mobilapps og i Finder eller Windows Stifinder
  • Paper-dokumenter kan markeres med stjerne eller oprettes som bogmærker, så de nemt kan findes fra forsiden for Dropbox

Mobilappen

• Du kan se, åbne og dele dine Paper-dokumenter fra enten Dropbox- eller Paper-mobilappen
  • Du kan organisere dine Paper-dokumenter i mapper ved hjælp af Dropbox-mobilappen
  • Du kan redigere Paper-dokumenter i Paper-mobilappen eller på Paper-mobilwebstedet på samme måde som før

Deling

• Deling fungerer nu på samme måde for Paper-dokumenter og alle andre typer filer i Dropbox. De politikker for deling, der er tildelt en hel Dropbox-konto eller specifikke Dropbox-mapper, gælder også for Paper-dokumenter.
  • Nye Paper-dokumenter, der deles med dig, vises på siden Delt.
  • De Paper-dokumenter, du har åbnet for nylig, vises på siden Seneste.

Du kan få flere oplysninger om deling af Dropbox-filer ved at gå til Sådan deler du filer eller mapper i Dropbox.

API til Paper

• Dropbox-filslutpunkter virker nu med Paper-dokumenter. Et enkelt slutpunkt kan bruges til at søge efter, dele eller optælle alt indhold i brugernes Dropbox-mapper
  • Se her for at få flere oplysninger om API-slutpunkterne

Versionshistorik

• Paper-dokumenter i Dropbox-filsystemet bruger Dropbox' versionshistorik og understøtter tilbageførsler og gendannelse med Spol tilbage
  • Hvis du vælger Versionshistorik for et Paper-dokument, får du stadig vist detaljerede oplysninger om forskellene mellem versioner, og du kan gendanne specifikke versioner af Paper-dokumentet
  • Indstillingerne for permanent sletning gælder nu også Paper-dokumenter

Administratorindstillinger

• På startsiden for Paper var det muligt at slå Paper helt fra for at forhindre, at andre kunne få adgang til Paper-dokumenter. Med Paper i Dropbox kan administratorer forhindre oprettelse og redigering, men brugerne kan se de Paper-dokumenter, der er delt med dem.
    • Administratorer kan ændre disse indstillinger for standardadgang til Paper under Administratorpanel → Indstillinger → Apptilladelser → Paper by Dropbox
  • De ændringer, der foretages i indstillingerne for deling i Dropbox, gælder nu også for Paper-dokumenter

Hvis du er teamadministrator, kan du se vores ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Dropbox Paper for teamadministratorer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår får jeg 2020-versionen af Dropbox Paper?

Den nye version af Dropbox Paper udrulles løbende til alle Dropbox-kunder, indtil alle er migreret. Kig efter en e-mail fra Dropbox, der fortæller dig, hvornår du får versionen.

Bruger jeg allerede 2020-versionen af Dropbox Paper?

Nogle Dropbox-kunder bruger allerede 2020-versionen. Sådan finder du ud af, hvilken version du bruger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.

Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-version.

Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgave.

Kan jeg begynde at bruge 2020-versionen med det samme?

Dropbox inviterer brugere til at tilmelde sig før frigivelsen. Kig efter nyt om denne mulighed i din e-mail og på Dropbox-bloggen.

Kan jeg blive ved med at bruge den gamle version?

Nej. Alle Dropbox-brugere vil snart bruge 2020-versionen af Dropbox Paper.

Hvor lang tid tager migreringen, efter at den er startet?

Det kan variere, men du bør kunne forvente, at det tager mellem 30 minutter og 1 time at migrere hele teamet.

Hvad vil brugerne opleve under migreringen?

Brugerne har stadig adgang til deres Paper-dokumenter og kan både se og redigere dem. Nogle handlinger i Paper-dokumenter vil ikke være tilgængelige, f.eks. deling og markering med stjerne. Når migreringen er fuldført, bliver Paper-dokumentlinket automatisk opdateret til den nye version af dokumentet i Dropbox.

Hvad sker der med mine eksisterende Paper-dokumenter, når jeg begynder at bruge 2020-versionen?

Når du begynder at bruge 2020-versionen, bliver dine eksisterende Paper-dokumenter overført fra paper.dropbox.com til din konto på dropbox.com. De Paper-dokumenter, du ejer, placeres i en mappe med navnet Paper-dokumenter. Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, vil de Paper-dokumenter, som dit team ejer, blive placeret i en mappe med navnet Paper-dokumenter for team. Du kan derefter flytte dem til en hvilken som helst mappe i din Dropbox-konto.

Hvad sker der med mine Paper-mapper?

Dine Paper-mapper flyttes til din Dropbox-mappe på samme måde som dine Paper-dokumenter. Hvis du f.eks. har delt en Paper-mappe med navnet “Projekter”, konverteres den til en delt mappe i Dropbox med navnet “Projekter” i mappen Paper-dokumenter.

Paper-teammapper migreres til en central teammappe i Dropbox med navnet Teamets Paper-dokumenter, og den deles med de relevante grupper i Dropbox. Alle administratorer har adgang til denne mappe.

Bliver delingstilladelserne til mine Paper-dokumenter ændret?

Når du har fået 2020-versionen, vil alle dine flyttede Paper-dokumenter og -mapper have præcis samme delingstilladelser som før, og delte links vil fungere som tidligere. Dropbox giver under ingen omstændigheder nogen adgang til et dokument i 2020-versionen, hvis disse brugere ikke havde ret til at se eller redigere dokumentet før 2020-versionen.

Dog kan nogle Paper-dokumenter skifte ejerskab. Med 2020-versionen af Dropbox Paper overføres ejerskabet af Paper-dokumenter til ejeren af den mappe, dokumenterne er indeholdt i, men kun hvis denne ejer havde redigeringstilladelser til alle de dokumenter, mappen indeholdt. Hvis mappeejeren ikke havde redigeringstilladelser til alle dokumenterne i mappen, bliver dokumenterne fordelt i flere mapper og vil have samme ejer som tidligere.

Når du har fået 2020-versionen af Paper, kan dine dokumenter deles og gendannes på samme måde som almindelige filer og mapper i din Dropbox-konto.

Optager Paper-dokumenter plads i min Dropbox-konto?

Paper-dokumenter vil optage meget lidt plads på din Dropbox-konto – mindre end 100 byte, hvilket kun er ca. 3 % af det, en fil med et standarddokument fylder.

Hvordan opretter jeg nye Paper-dokumenter med 2020-versionen af Paper?

Sådan opretter du et Paper-dokument på dropbox.com eller i 2020-versionen af Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret (dropbox.com).
  3. Peg på Dokument.
  4. Klik på Dropbox Paper eller Dropbox Paper-skabelon.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du kan oprette dokumenter, skal du gå til Sådan opretter du et Dropbox Paper-dokument.

Kan dokumenter i 2020-versionen gemmes og redigeres offline?

Offlineredigering er stadig muligt i Paper-mobilappen, når du bruger Paper 2020.

I Dropbox-computerappen gemmes Paper-dokumenter som webbaserede filer og kan kun åbnes på dropbox.com. De kan kun gemmes på din computer, hvis de først eksporteres som en PDF-, .docx- eller .md-fil.

Hvad ændrer sig i Paper-mobilappen med 2020-versionen af Paper?

Med 2020-versionen kan du fortsætte med at bruge dine Paper-dokumenter i Paper-mobilappen præcis som før.