Teamadministratorer: Ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Dropbox Paper

2020-versionen af Dropbox Paper giver medlemmer af Dropbox Business mulighed for at gemme alle Paper-dokumenter i deres Dropbox Business-konto sammen med deres andre filer og mapper i stedet for på paper.dropbox.com.

Denne artikel giver svar på ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Paper for teamadministratorer.

Se denne artikel for at få svar på generelle ofte stillede spørgsmål om 2020-versionen af Paper.

Hvad skal teamadministratorer foretage sig med hensyn til 2020-versionen af Dropbox Paper?

2020-versionen af Paper gennemføres for alle Dropbox-kunder i de kommende måneder. Teamadministratorer og teammedlemmer vil modtage en e-mail fra Dropbox om, hvornår deres teams får versionen, og om eventuelle anbefalede handlinger.

Kan mit team begynde at bruge 2020-versionen med det samme?

Dropbox vil give brugerne mulighed for selv at tilmelde sig, inden versionen frigives. Kig efter nyt om denne mulighed i din e-mail og på Dropbox-bloggen.

Kan mit team blive ved med at bruge den gamle version?

Nej. Alle kunder vil snart bruge 2020-versionen af Dropbox Paper.

Vil alle i teamet få 2020-versionen på en gang?

Ja. Eftersom Paper-dokumenter kan deles mellem forskellige personer i virksomheden, bliver alle migreret på en gang.

Bliver delingstilladelserne til mine Paper-dokumenter ændret?

I denne artikel finder du grundlægende oplysninger om delingstilladelser i 2020-versionen af Paper. Delingsindstillinger for hele gruppen påvirker Paper-dokumenter, da de behandles som almindelige Dropbox-filer.

Hvordan vil 2020-versionen af Paper påvirke API'er og sikkerhedsstyring?

Administratorer behøver kun at vedligeholde ét sæt API'er for hele deres team, da Paper-dokumenter nu vil være almindelige Dropbox-filer. Administratorer kan bruge et enkelt sæt slutpunkter til at søge i, dele og opregne alle teamfiler. Læs mere i API Migration Guide.

Hvor vil indstillingerne for Paper-administratorer være i 2020-versionen af Paper?

Når et team bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, kan teamadministratoren begrænse teamets mulighed for at bruge Dropbox Paper.

Sådan går du til administratorindstillingerne i 2020-versionen af Paper:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Filredigeringsapps.

Ud for Dropbox Paper kan du klikke på Opret og rediger og skifte indstilling til Kun se for at slå muligheden for at oprette og redigere Paper-dokumenter fra for hele dit team. Teammedlemmer kan stadig åbne og se eksisterende Paper-dokumenter.