Sådan deler du et Dropbox Paper-dokument

Opdateret Jan 18, 2024

Der er to forskellige måder, du kan dele Dropbox Paper-dokumenter med andre mennesker på: Knappen Inviter øverst i dokumentet eller ved at sende et link til dokumentet.

Sådan finder du ud af, hvilken udgave af Dropbox Paper du bruger

1. Log dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument.

Hvis du ikke kan se Dropbox Paper på listen over dokumenttyper, betyder det, at du bruger den gamle udgave.

Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgave af Dropbox Paper.

Sådan deler du et Dropbox Paper-dokument i den nye udgaven

Hvis du bruger 2020-udgaven af Dropbox Paper, kan dine Paper-dokumenter deles ligesom almindelige filer i Dropbox, ved f.eks. deling via e-mail eller deling via et link.

Sådan deler du et Dropbox Paper-dokument i den gamle udgave

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-mailadressen til den eller de personer, du vil dele med. Du kan eventuelt skrive en besked.
  4. Klik på Kan redigere for at vælge de adgangstilladelser, de inviterede skal have:
    • Kan kommentere giver andre mulighed for at skrive kommentarer til dit indhold.
    • Kan redigere giver andre adgang til at tilføje oplysninger i, redigere og slette dit indhold og til at invitere andre til dokumentet.
  5. Klik på Send