Sådan deler du et Paper-dokument

Du kan dele Dropbox Paper-dokumenter med andre personer på to måder:

• Ved at bruge knappen Inviter eller Del øverst i dokumentet
  • Ved at sende et link til dokumentet

Sådan deler du et Paper-dokument

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter (eller Del) øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-mailadressen til den eller de personer, du vil dele med. Du kan eventuelt skrive en besked.
  4. Klik på Kan redigere for at vælge de adgangstilladelser, de inviterede skal have:
    • Kan kommentere giver andre mulighed for at skrive kommentarer til dit indhold
    • Kan redigere giver andre adgang til at tilføje oplysninger i, redigere og slette dit indhold og til at invitere andre til dokumentet
  5. Klik på Send

Sådan deler du ved at sende et link

Som standard kan den, der har det link, du deler, redigere din fil.

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på knappen Kopiér link (kædeikonet) øverst i dokumentet.
  3. Indsæt linket i en e-mail, en chatbesked eller en tekst.

Læs mere om, hvem der kan se dine dokumenter, og hvordan du ændrer indstillingerne for andres brug af dine dokumenter.