Sådan deler du et Paper-dokument

Du kan dele Dropbox Paper-dokumenter med andre personer på to måder:

• Ved at bruge knappen Inviter øverst i dokumentet
  • Ved at sende et link til dokumentet

Sådan deler du med knappen Inviter

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på den blå knap Inviter øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-mailadressen til den eller de personer, du vil dele med, og skriv eventuelt en besked.
  4. Klik på Kan redigere for at vælge de adgangstilladelser, de inviterede skal have:
    • Kan kommentere giver andre mulighed for at skrive kommentarer til dit indhold
    • Kan redigere giver andre adgang til at tilføje oplysninger i, redigere og slette dit indhold og til at invitere andre til dokumentet
  5. Klik på Send

Bemærk! Hvis modtageren ikke har en Dropbox Paper-konto, bliver vedkommende bedt om at oprette en, før han eller hun kan se dokumentet.

Sådan deler du ved at sende et link

Som standard kan den, der har det link, du deler, redigere din fil.

1. Åbn det Paper-dokument, du vil dele.
  2. Klik på knappen Kopiér link (kædeikonet) øverst i dokumentet.
  3. Indsæt linket i en e-mail, en chatbesked eller en tekst.

Læs mere om, hvem der kan se dine dokumenter, og hvordan du ændrer indstillingerne for andres brug af dine dokumenter.