Sådan overfører du ejerskab af et Paper-dokument

Opdateret Jan 29, 2024
person icon

Denne funktion er kun tilgængelig for medlemmer af en Dropbox-teamkonto på den gamle udgave af Dropbox Paper.

Sådan finder du ud af, om du bruger den gamle eller den nye udgave af Dropbox Paper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Hold musen over Dokument.

Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgave.

Hvis Dropbox Paper vises på listen over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgave af Dropbox Paper. Hvis du bruger 2020-udgaven af Dropbox Paper, bestemmes ejeren af dit Paper-dokument ud fra ejeren af den mappe, dokumentet er gemt i. Se, hvordan du i stedet overfører ejerskab af en mappe.

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan du nemt overføre ejerskabet af et Paper-dokument til et andet medlem af det samme team. Teamadministratorer kan også overføre ejerskab af ethvert dokument, som de aktuelt har adgang til.

Sådan overfører du ejerskab af et dokument:

1. Åbn et Paper-dokument.
  2. Klik på Inviter.
  3. Klik på rullemenuen ud for navnet på den person, du vil overføre ejerskabet til.
    • Hvis du ikke kan se deres navn, skal du først dele dokumentet ved hjælp af deres e-mailadresse.
  4. Vælg gør til ejer.
highlight icon

Bemærk! Du kan dele dokumenter mellem en teamkonto og en privat konto, men du kan ikke overføre ejerskabet af dokumenter fra en teamkonto til en privat konto.