Forhåndsvis filer i Dropbox

Opdateret Nov 17, 2023

Med forhåndsvisning af filer kan du se, skrive kommentarer til og dele filer uden at downloade dem. Du kan også redigere PDF-filer og billeder, mens du forhåndsviser dem. Få mere at vide om redigering af PDF-filer i Dropbox.

Hvis du vil have forhåndsvist en fil på dropbox.com eller i mobilappen, skal du klikke på filens navn. Der kan du forhåndsvise din fil, downloade, dele og se eller tagge folk i kommentarerne.

Afhængigt af filtypen kan du muligvis også redigere filen eller tilføje en underskrift.

Når du får vist en forhåndsvisning af filer i en mappe, kan du navigere mellem dem ved at trykke på pilene på dit tastatur eller klikke på pilene øverst på skærmen på dropbox.com, eller du kan stryge til venstre eller højre med fingeren i Dropbox-mobilappen til iOS.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Hvorfor kan jeg ikke få forhåndsvist min fil?

Læs denne artikel, hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at forhåndsvise en fil.

Hvis ikke, så kontrollér, at din filtype understøttes.

Hvis din filtype ikke understøttes eller ikke kan forhåndsvises, kan du downloade filen til din computer og åbne den i et program på computeren for at se den.

Hvorfor kan jeg kun se den første side i min fil?

Hvis du forsøger at få forhåndsvist en af følgende filtyper, kan du kun få forhåndsvist den første side eller det første billede i din fil. Du kan se resten af siderne, hvis du downloader og åbner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .kth

Hvorfor er en fils dato for upload nyere end ændringsdatoen?

Dropbox bevarer den dato, din fil blev ændret, når du uploader filen via Dropbox' computerapp. Det kan f.eks. ske, hvis du sidst ændrede en fil for 3 måneder siden, men uploadede den i går.