Hvad sker der, når jeg sletter en fil fra min Dropbox-konto?

Når du sletter en fil fra Dropbox, vises den ikke længere i nogen af de mapper, du kan se i din konto. Filen slettes dog først permanent efter det tidsrum, du kan gendanne den i:

• Personer med en Dropbox Basic- eller Plus-konto kan gendanne slettede filer i 30 dage
  • Personer med en Dropbox Business-konto kan gendanne slettede filer i 120 dage
  • Personer med en Dropbox Professional-konto kan gendanne slettede filer i 180 dage

Efter dette gendannelsestidsrum slettes alle filer permanent.

Hvad sker der, når jeg sletter en fil eller mappe permanent?

Når du sletter en fil eller mappe permanent, er den ikke længere synlig i nogen af dine mapper, og du kan ikke gendanne den.

Hvad sker der, når jeg sletter en delt mappe?

Hvis du sletter en fil fra en delt mappe, kan ethvert medlem af mappen gendanne filen.

Hvis du ejer den delte mappe:

• Når du har slettet mappen permanent, slettes den fra alle medlemmers Dropbox-konto, og deres adgang fjernes permanent
  • Hvis medlemmer skal beholde en kopi af mappen, kan du i stedet blot afbryde delingen

Hvis du ikke ejer den delte mappe:

• Ved permanent sletning fjernes mappen fra din Dropbox-konto
  • Alle andre medlemmer af mappen har stadig adgang til den

Datadestruktionsmekanismer

Dropbox bruger en sikker sletningsproces til at slette data fra vores servere. Når en lagerdisk hos Dropbox har nået enden på sin livscyklus eller er blevet beskadiget, følger vi desuden en demonteringsprocedure, der indebærer, at disken destrueres fysisk indtil det punkt, hvor det ikke længere er muligt at gendanne data. Vores udbydere af tredjepartstjenester følger ligeledes sikre beskyttelsesprocedurer for de medier, de er ansvarlige for.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .