Sådan gendanner du slettede filer eller mapper i Dropbox

Sådan gendanner du slettede filer eller mapper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne.
    • Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet
  5. Klik på Gendan. Det kan tage noget tid at gendanne mange filer.

Bemærk! Du kan kun gendanne en delt fil, hvis du har Kan redigere-adgang til den. Du kan ikke gendanne en delt fil, hvis du har Kan se-adgang til den.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at bruge filgendannelse og -historik med Dropbox.

Video: Sådan gendanner du en tidligere version af en fil

I denne video får du en oversigt over versionshistorik.

Bemærk! Denne video omtaler 120 dages versionshistorik. Periodens længde afhænger af din Dropbox-plan. Se oplysningerne nedenfor for at få detaljer om din plan.

Personer med en Dropbox Basic- eller Plus-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 30 dage.

Personer med en Dropbox Professional-konto eller Business-konto kan gendanne alle de filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 180 dage.

Hvis dine filer mangler, eller du skal gendanne et stort antal filer

Se, hvordan du finder eller gendanner manglende eller beskadigede filer.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .