Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Spol tilbage

Dropbox Spol tilbage er et værktøj, du kan bruge til at føre en mappe eller hele din konto tilbage til et tidligere tidspunkt.

Vil Dropbox Spol tilbage påvirke medlemmerne af mine delte mapper?

Ja, alle de ændringer, der udføres under tilbagespolingen, afspejles for alle medlemmerne af en delt mappe.

Kan jeg få ændringer tilbage igen efter tilbagespolingen?

Hvis du vil have filændringer tilbage, har du to muligheder:

Kan jeg spole tilbage uden for min versionshistorik?

Dropbox Spol tilbage kan kun spole ændringer tilbage, som findes i din versionshistorik

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan se de rigtige filer eller mapper?

Hvis du ikke kan se de rigtige filer eller mapper efter en tilbagespoling, kan dit indhold være en af følgende filtyper, som Dropbox Spol tilbage ikke kan gendanne:

Hvorfor er mine filer stadig krypterede?

Dine filer kan stadig være krypterede, hvis:

• De gendannede filer ikke er blevet synkroniseret til din enhed fra dropbox.com
  • Du ikke har forbundet din enhed igen, efter at du har afbrudt forbindelsen
  • Du ikke slettede din Dropbox-mappe, inden du forbandt enheden igen, så den uploader de krypterede filer igen

Vi anbefaler, at du rydder din enhed og spoler tilbage til et tidspunkt før krypteringen. Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis dine filer er blevet krypteret

Kan jeg gendanne filer eller mapper på en ny placering?

Dropbox Spol tilbage kan kun gendanne filer eller mapper på deres eksisterende placeringer.

Hvorfor vises der et tal i parenteser efter mit filnavn?

Du kan få vist et tal som “(1)” eller “(2)” i et filnavn, hvis:

• Du ændrer en fil, mens Dropbox er i gang med at gendanne den
  • Du tilføjer en fil med samme filnavn, mens Dropbox gendanner den

Den version, som Dropbox har gendannet, vil have et tal i filnavnet for at bevare dine ændringer. Du kan sammenligne de to versioner af filen og slette den, du ikke skal bruge.

Dropbox Business: Kan jeg spole en teammappe tilbage?

Som standard er det kun teamadministratorer, der kan bruge Dropbox Spol tilbage. Hvis du er teammedlem og ikke kan se muligheden for at spole en teammappe tilbage, skal du kontakte din teamadministrator.

Dropbox Business: Kan jeg spole mere end én teammappe tilbage på en gang?

Nej. Hvis du vil spole flere teammapper tilbage, skal du åbne dem en ad gangen og spole dem tilbage hver for sig.

Dropbox Business: Kan alle se ændringerne, hvis jeg spoler en teammappe tilbage?

Ja, hvis du spoler en teammappe tilbage, vil filerne blive gendannet til ældre versioner for alle medlemmerne.

Dropbox Business: Kan jeg spole alle mine teammapper tilbage samtidig?

Der er ingen, heller ikke teamadministratorer, der kan spole alle teammapper tilbage samtidig. Der er heller ingen, der kan spole indhold tilbage, de ikke har adgang til. Hvis du er teamadministrator og har brug for at spole alle teammapper tilbage samtidig eller spole indhold tilbage, du ikke har adgang til, skal du kontakte Dropbox-support.