Kan jeg dele en undermappe i en delt mappe?

Du kan dele en undermappe, som er placeret i en delt mappe. Der gælder forskellige regler og funktionalitet for disse mapper, som du skal være opmærksom på, når du deler.

Afhængigt af adgangsniveauet for en delt mappe kan du dele en undermappe i den delte mappe.

• Hvis du er ejer af den overordnede delte mappe, er du automatisk ejer af alle undermapperne, så du kan dele alle undermapperne i den overordnede mappe.
  • Hvis du har redigeringsadgang til den overordnede mappe, kan du muligvis dele en undermappe i den, hvis ejeren har givet dig adgang til det.
  • Hvis du har skrivebeskyttet adgang til den overordnede delte mappe, kan du kun dele en undermappe i den via et skrivebeskyttet link.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om delte mapper.

Dropbox Family

Dropbox Family-kunder kan ikke dele undermapper, som er placeret i en overordnet delt mappe, direkte. Hvis du har brug for at dele filer eller mapper, der er placeret i en overordnet delt mappe, kan du dele dem via et link.