Føj filer til din Dropbox

På din computer

Træk og slip dine filer i Dropbox-mappen på dit skrivebord. I de fleste programmer kan du også bruge menupunktet Gem som til at gemme filer direkte i din Dropbox-mappe.

Filerne i din Dropbox-mappe synkroniseres automatisk til dropbox.com og til dine forbundne enheder.

Vælg det operativsystem, du bruger, for at få mere at vide.

Når du har installeret Dropbox på computeren, oprettes Dropbox-mappen i hjemmemappen. Den vises muligvis også på listen Favoritter i Finder.
Træk filer direkte til din Dropbox-mappe.
Når du har installeret Dropbox på computeren, finder du Dropbox-mappen i mappen med dit brugernavn (f.eks. C:\Users\Panda\Dropbox). Den vises muligvis også på listen Favoritter i Windows Stifinder. Du kan desuden nemt åbne mappen ved at klikke på Dropbox-ikonet på proceslinjen og derefter klikke på Dropbox-mappen i pop op-vinduet.
Tilføj filer direkte til din Dropbox.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Upload.
  3. Vælg Filer eller Mappe.
    • Hvis du vælger Filer: Vælg alle de filer, du vil, og klik på Åbn.
    • Hvis du vælger Mappe: Vælg en mappe, og klik på Upload.

Bemærk! Hver af de filer eller mapper, du uploader fra dropbox.com, må højst være på 50 GB. Til større filer eller mapper kan du bruge Dropbox på computeren eller mobilappen, som ikke har en grænse for størrelsen.