Dropbox Spaces

I efteråret 2019 blev Dropbox Spaces lanceret af Dropbox sammen med en ny udgave af Dropbox-computerappen.

Hvis du føjer ekstra funktioner til en mappe, bliver den til et Dropbox Space. Med funktionerne kan du nemt organisere dit indhold og holde dig ajour.

Et Space kan have følgende funktioner:

• En tekstbeskrivelse
  • Fastgjorte filer og mapper
  • Links
  • Lister og opgaver
  • @omtaler af andre Dropbox-brugere
  • Kommentarer
  • Filaktivitet

Du kan give folk redigeringsadgang eller skrivebeskyttet adgang til et Space på samme måde som til en mappe. Kun personer med redigeringsadgang til et Space kan redigere dets funktioner. Når du omdanner en mappe til et Space, deles dette Space med de samme personer, mappen blev delt med, og det har de samme tilladelser til at redigere eller kun se.

Spaces kan ses på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen de samme steder, hvor du kan se mapper.