Hvad er Dropbox Spaces?

I efteråret 2019 blev Dropbox Spaces lanceret af Dropbox sammen med en ny udgave af Dropbox-computerappen.

Et Dropbox Space er en mappe, hvor du har tilføjet nogle samarbejdsfunktioner. De samarbejdsfunktioner, du tilføjer eller ændrer, bliver afspejlet på alle dine enheder, og de kan ses af alle, der har adgang til det Space.

Du finder samarbejdsfunktionerne øverst i enhver mappe. De omfatter:

Hvis du ændrer en mappe til et Space, placeres det nye Space samme sted som mappen og deles med de samme personer. Det kan bruges på dropbox.com og i Dropbox-computerappen og kan ses fra Dropbox-mobilappen. Filerne i et Space, samarbejdsfunktionerne og eventuelle ændringer til nogle af disse, afspejles alle tre steder.

Hvordan opretter og redigerer jeg et Space?

En mappe kaldes et Space, når du har brugt en af samarbejdsfunktionerne på mappen. Sådan bruger du samarbejdsfunktioner:

1. Klik på en mappe for at åbne den på dropbox.com eller i Dropbox-computerappen.
  2. Klik øverst på mappen, hvor der står Klik her for at beskrive mappen og omdanne den til et Space, og tilføj en eller flere af de samarbejdsfunktioner, der vises på værktøjslinjen. (Klik på Vis eksempler for at se nogle eksempler på samarbejdsfunktioner).

Du kan redigere samarbejdsfunktionerne i dit Space på dropbox.com of i Dropbox-computerappen.

Bemærk! Du kan ikke tilføje eller redigere samarbejdsfunktioner i Dropbox-mobilappen, men du kan se dem. Hvis du vil se dem, skal du åbne det aktuelle Space og klikke på fanen Oversigt.

Hvordan deler jeg et Space?

Giv andre redigerings- eller visningsadgang til et Space på samme måde som til en mappe. Hvis du ændrer en mappe til et Space, forbliver delingstilladelserne uændrede. Dem, der tidligere kunne redigere mappen, kan nu redigere dette Space og de tilhørende samarbejdsfunktioner. Dem, der tidligere kun havde læseadgang til mappen, har nu kun læseadgang til dette Space og de tilhørende samarbejdsfunktioner.