Dropbox Spaces

Denne funktion er i øjeblikket i beta og er underlagt yderligere betingelser. Hvis du vil prøve betaversionen, skal du tilmelde dig ved at udfylde denne formular.

Du bedes holde oplysninger om din oplevelse fortrolige og sende eventuel feedback til sws-feedback-internal@dropbox.com. Du kan også deltage i den lukkede Dropbox Community-gruppe og dele feedback og chatte med andre betabrugere.

Bemærk! Det kan tage op til 24 timer at få adgang til den lukkede Dropbox Community-gruppe, efter at du har tilmeldt dig betaversionen af Dropbox Spaces.

Dropbox Spaces er et virtuelt arbejdsområde, der samler projekter og teams. Med Spaces kan teams få adgang til alt det, de har brug for på et projekt, f.eks. vigtige filer, opgaver, møder og opdateringer – det hele er samlet på ét sted.

Opret et Space

Sådan opretter du et Space:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på Nyt Space.
  5. Giv dit Space et navn.

Føj indhold til et Space

Alle de ting, du føjer til et Space, deles automatisk med alle medlemmer af det.

Sådan føjer du indhold til et Space:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det Space, du vil føje indhold til.
  5. Klik på Indhold i venstre sidepanel.
  6. Klik på Tilføj til Space.
    • Du tilføjer et link ved at indsætte det og trykke på Enter-tasten på tastaturet.
    • Du tilføjer en fil eller mappe fra din Dropbox-konto ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for det indhold, du vil tilføje, og klikke på Tilføj.
    • Du tilføjer en fil eller mappe fra din computer ved at klikke på Upload. Klik derefter på Vælg filer eller Upload en mappe

Opret en opgave i et Space

Sådan opretter du en opgave i et Space:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det Space, du vil oprette en opgave til.
  5. Klik på Opgaver i venstre sidepanel.
  6. Klik på Ny opgave.
  7. Indtast opgaven, og tryk på Enter-tasten på tastaturet. Når du har oprettet en opgave, kan du tildele den til en person, indstille en forfaldsdato, tilføje vedhæftede filer og skrive kommentarer ved at klikke under den tilhørende kolonneoverskrift.

Tilføj en person til et Space

Sådan føjer du en person til et Space:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Spaces i den viste menu.
  4. Klik på det Space, du vil føje dem til.
  5. Klik på Personer i venstre sidepanel.
  6. Klik på Tilføj en person.
  7. Indtast navnet eller e-mailadressen på den person, du vil tilføje.
  8. Klik på personens navn eller e-mailadresse i søgeresultaterne.
    • Hvis du får en fejlmeddelelse om, at du ikke kan tilføje den person, du leder efter, er personen muligvis ikke berettiget til at deltage i betaversionen af Spaces.

Systemkrav til Dropbox Spaces

Systemkravene til Dropbox Spaces er de samme som systemkravene til Dropbox Paper. Dropbox Spaces understøtter dog ikke Microsoft Edge Legacy.