Sådan bruger du Dropbox Transfer

Dropbox Transfer er en nem metode til at sende filer, du ikke har behov for at samarbejde om. Du kan f.eks. bruge Dropbox Transfer til at sende et færdigt produkt eller en færdig kontrakt til en kunde.

Dropbox Transfer giver ejere af overførsler større kontrol, end hvis de deler en mappe, fordi:

• Ejere af overførsler kan se, hvor mange gange en overførsel er blevet set eller downloadet
  • Filer, der deles via en overførsel, vises ikke i modtagerens Dropbox-mappe
  • Overførsler udløber automatisk efter 7 dage
  • Modtagerne kan ikke redigere filerne i en overførsel

Sådan opretter du en overførsel

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Overfør.
  3. Klik på Opret overførsel.
  4. Du kan føje filer til din overførsel på tre måder:
    • Klik på plusikonet
    • Træk og slip filer fra din computer
    • Klik på Tilføj fra Dropbox
  5. Klik på Næste.
  6. Vælg udløbsdatoen i rullemenuen.
    • Overførsler indstilles automatisk til at udløbe efter 7 dage, men brugere med Professional, Business Advanced, Enterprise eller Education har mulighed for at indstille, at overførslen skal udløbe efter 7, 30, 60 eller 90 dage
  7. Klik på Næste.
  8. Klik på Kopiér link eller Send via email.

Den maksimale størrelse på en Dropbox Transfer-overførsel afhænger af din plans type:

• Basic: 100 MB
  • Plus, Business Standard: 2 GB
  • Professional, Business Advanced, Enterprise, Education: 100 GB

Sådan sletter du en overførsel

Når du sletter en overførsel, fjernes overførslen fra din konto, og personer med linket kan ikke længere se filerne. Sådan sletter du en overførsel:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Overfør.
  3. Klik på ikonet ... (de tre prikker) ud for den overførsel, du vil slette.
  4. Klik på Slet.

Slettede overførsler kan ikke gendannes.

Sådan ser du, hvor mange gange en overførsel er blevet set eller downloadet

Ejere af overførsler vil modtage en e-mail, der giver dem besked, når nogen har downloadet deres overførsel. Sådan ser du, hvor mange gange en overførsel er blevet set eller downloadet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Overfør.
  3. Se Besøg og Downloads ud for hver overførsel.

Sådan ændrer du en overførsels udløbsdato

Når en overførsel er udløbet, er den ikke længere tilgængelig for personer med linket, og den kan ikke sendes igen. Sådan ændrer du udløbsdatoen, efter at en overførsel er blevet sendt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Overfør.
  3. Klik på den overførsel, du vil redigere.
  4. Klik i Indstillinger, klik på pilen under Udløb, og vælg den ønskede udløbsdato.
  5. Klik på Gem.

Sådan ser du udløbne overførsler

Hvis du er ejer af en overførsel og gerne vil se en udløbet overførsel:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Overfør.
  3. Klik på fanen Udløbet.

Bemærk! Basic-brugere kan ikke se udløbne overførsler.