Sådan åbner du filer fra Dropbox' website

Med knappen Åbn kan du åbne dine filer fra dropbox.com. De tilgængelige programmer bestemmes af Dropbox, din computers operativsystem og filtypen.

Du kan åbne en fil fra dropbox.com på følgende måder:

• Peg på en fil, klik på Åbn, og vælg et program i menuen
  • Forhåndsvis en fil, klik på Åbn øverst på skærmen, og vælg et program i menuen

Hvilke programmer kan jeg åbne min fil i?

Valgmulighederne i rullemenuen Åbn afhænger af den type fil, du vil åbne (.docx, .xlxs, .pdf osv.).

Hvis du f.eks. har åbnet en .docx-fil på dropbox.com, kan der være følgende muligheder i rullemenuen Åbn:

• Kopiér til Paper
  • Vis i Finder/Windows Stifinder (eller din computers standardprogram til filhåndtering)
  • Åbn i Microsoft Word (eller din computers standardprogram til åbning af .docx-filer)
  • Microsoft Word Online (en onlineversion af din computers standardprogram)
  • DocuSign (eller en anden app fra en tredjepart, som er forbundet med din Dropbox-konto og kan åbne .docx-filer)

Hvis din fil ikke synkroniseres til din computers Dropbox-mappe, vises kun onlineprogrammer i rullemenuen. Hvis en .docx-fil f.eks. ikke synkroniseres med din computer, kan du kun åbne den i onlineprogrammer som Microsoft Word Online eller Paper, men ikke i programmer på din computer såsom Microsoft Word.

Hvad nu, hvis rullemenuen ikke vises, når jeg klikker på Åbn?

Der kan være to årsager til, at du ikke får vist rullemenuen, når du klikker på Åbn:

Filen er ikke gemt i din Dropbox-konto

Det sker, hvis nogen har delt filen med dig, men du ikke har gemt den i din Dropbox-konto. Sådan gemmer du den:

1. Åbn filen på dropbox.com.
  2. Klik på Download øverst på siden.
  3. Klik på Gem i min Dropbox.

Du er Dropbox Business-bruger, og din administrator har deaktiveret Udvidelser

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, og din teamadministrator har deaktiveret Udvidelser for dit team, vises rullemenuen ikke, når du klikker på Åbn.

Hvis du endnu ikke har installeret Dropbox-appen på din computer, kan du gøre det her. Det opretter en Dropbox-mappe på din computer, og alle dine onlinefiler synkroniseres automatisk.