Sådan åbner og redigerer du Dropbox-filer med tredjepartsapps

Du kan åbne og redigere Dropbox-filer med apps fra tredjeparter direkte fra din Dropbox-konto. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com, eller åbn Dropbox-computerappen.
  2. Klik på navnet på den fil, du vil åbne.
  3. Klik på Åbn.
  4. Klik på den app fra en tredjepart, du vil åbne filen i.
    • Bemærk! Valgmulighederne i rullemenuen afhænger af den type fil, du vil åbne. Hvis du ikke ser den app, du vil åbne filen i, skal du klikke på Forbind apps og følge anvisningen i, hvordan du forbinder en app.
  5. Når du har redigeret eller gjort andet med filen, skal du gemme eller anvende ændringerne (dette trin varierer afhængigt af appen).

Den nye redigerede fil gemmes sammen med din originale fil, men navnet på den redigerede fil indeholder flere oplysninger om filens tilstand og det program, den er redigeret i. Det originale filnavn kan f.eks. være "Min kontrakt.pdf", mens den nye redigerede fil kan have navnet "Min kontrakt (signeret-AdobeSign).pdf".

Ser du ikke rullemenuen?

Der kan være to årsager til, at du ikke ser rullemenuen, når du klikker på Åbn: