Sådan åbner og redigerer du Dropbox-filer med tredjepartsapps

Du kan åbne og redigere Dropbox-filer med apps fra tredjeparter direkte fra din Dropbox-konto. Den nye redigerede fil gemmes sammen med den originale fil, men navnet på den redigerede fil indeholder flere oplysninger.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på navnet på den fil, du vil fjerne, og klik på "" (de tre prikker).
  3. Peg på Åbn, og klik på den tredjepartsapp, du vil åbne filen i.
    Bemærk! Indstillingerne på rullelisten afhænger af den type fil, du forsøger at åbne. Hvis den app, du skal bruge, ikke vises, skal du klikke på Forbind apps og følge instruktionerne for at forbinde en app. Du kan også læse mere om, hvordan du forbinder apps. Hvis menuen Åbn ikke vises, skal du se nedenfor.
  4. Når du har redigeret eller gjort andet med filen, skal du gemme eller anvende ændringerne (dette trin varierer, afhængigt af appen).

Hvis menuen Åbn ikke vises

Der kan være to grunde til, at menuen Åbn ikke vises:

I Dropbox-computerappen

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Højreklik på navnet på den fil, du vil åbne, og klik på Åbn med.
  3. Klik på den tredjepartsapp, du vil åbne filen med, og klik på OK.
    Bemærk! Mulighederne i appen afhænger af den type fil, du forsøger at åbne. Du kan klikke på Flere apps for at se flere muligheder.
  4. Når du har redigeret eller gjort andet med filen, skal du gemme eller anvende ændringerne (dette trin varierer, afhængigt af appen).