Kan jeg dele en undermappe i en delt mappe?

Om du kan dele en undermappe, som er placeret i en delt mappe, afhænger af din Dropbox-plan. Der gælder forskellige regler og funktionalitet for disse mapper, som du skal være opmærksom på, når du deler.

Dropbox Basic, Plus og Professional

Afhængigt af adgangsniveauet for en delt mappe kan du dele en undermappe i den delte mappe.

• Hvis du er ejer af den overordnede delte mappe, er du automatisk ejer af alle undermapperne, så du kan dele alle undermapperne i den overordnede mappe.
  • Hvis du har redigeringsadgang til den overordnede mappe, kan du muligvis dele en undermappe i den, hvis ejeren har givet dig adgang til det.
  • Hvis du har skrivebeskyttet adgang til den overordnede delte mappe, kan du kun dele en undermappe i den via et skrivebeskyttet link.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om delte mapper.

Dropbox Family

Dropbox Family-kunder kan ikke dele undermapper, som er placeret i en overordnet delt mappe, direkte. Hvis du har brug for at dele filer eller mapper, der er placeret i en overordnet delt mappe, kan du dele dem via et link.

Dropbox Business-teams

Medlemmerne af et Dropbox-virksomhedsteam kan dele mapper, som er placeret i teammapper. Medlemmer at et virksomhedsteam kan ikke dele undermapper i en delt mappe, som ikke er teammappen. Hvis du vil dele en undermappe i en delt mappe, som ikke er teammappen, kan du:

Bemærk! Kun en administrator kan oprette teammapper. Se, hvordan du finder og kontakter administratoren for dit team. Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du opretter en teammappe.