Kan jeg dele en mappe, der er inde i en anden delt mappe?

Nej. Du kan ikke dele en mappe, der er inde i en delt mappe, medmindre du bruger en Dropbox Business-konto.

Hvis du har en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto, har du nogle andre muligheder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele mapper med Dropbox.

Dropbox Business: Sådan deler du en mappe i en teammappe

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan dele de mapper, der er placeret i teammapper. En teammappe er en type delt mappe, som kun er tilgængelig for Dropbox Business-brugere. Kun en administrator kan oprette teammapper. Se, hvordan du finder og kontakter dit teams administrator.

Administrator: Se, hvordan du opretter en teammappe.

Dropbox Basic, Plus og Professional: Andre muligheder for at dele undermapper i delte mapper

Du kan ikke dele en mappe i en delt mappe, medmindre du er Dropbox Business-bruger. Men du har nogle andre muligheder: