Hvad er en konflikt med en delt mappe?

Ved en konflikt med en delt mappe opretter Dropbox en mappe for at beskytte brugere mod at gemme fortroligt indhold i et delt område ved en fejl.

Der kan opstå konflikter med delte mapper, hvis din Dropbox-app er slået fra, mens du redigerer en fil inde i en fortrolig mappe, og en anden bruger flytter eller redigerer mappen. Næste gang, din Dropbox-app synkroniseres, opretter den en ny mappe i din teammedlemsmappe med navnet “[filnavn] (delt mappe-konflikt)”.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Hvad gør jeg nu?

Du kan flytte den fil, konflikten drejer sig om, væk fra din teammedlemsmappe og tilbage til dens oprindelige placering. Derefter kan du slette den ældste fil med samme navn og konfliktfilen fra din teammedlemsmappe.

Hvordan forhindrer jeg, at der opstår en konflikt med en delt mappe igen?

Du kan forhindre en konflikt med en delt mappe i at opstå igen ved at sørge for, at kun én person ad gangen redigerer fortrolige mapper og filer.

Det gør du nemmest ved at flytte en fil ud af Dropbox-mappen, mens du arbejder på den, så ingen andre kan få adgang til den. Når du er færdig med at redigere, kan du flytte filen tilbage til dens oprindelige placering.