Foretag fejlfinding af delte links

Kontrollér følgende, hvis dit delte link ikke virker, eller hvis det viser en 404-fejl:

Har du slettet filen eller mappen?

Dit delte link virker ikke, hvis filen eller mappen er blevet slettet. Hvis du gendanner den slettede fil eller mappe, virker det delte link igen.

Har du deaktiveret linket?

Sådan ser du, om dit link er deaktiveret:

1. Gå til din side med delte links.
  2. Klik på “ (tre prikker) ud for det link, du har problemer med.
  3. Klik på Linkindstillinger og derefter på Linkindstillinger igen.
  4. Kontrollér, om Deaktiver downloads er slået til.

Hvis du ikke kan se linket på listen, kan du have slettet det. Du kan oprette et nyt link til den fil eller mappe, du vil dele.

Er linket udløbet?

Hvis du har en Dropbox Professional- eller Dropbox Business-konto, og du indstiller en udløbsdato til dit delte link, kan linket være udløbet. I det tilfælde skal du oprette et nyt link til filen eller mappen.

Er filen i en delt mappe?

Hvis du er i et Dropbox Business-team, og den fil, du prøver at dele, er i en delt mappe, har ejeren af den pågældende mappe måske ændret indstillingerne, så links kun kan deles med andre teammedlemmer. Teamadministratoren kan også slå muligheden for at dele links med personer uden for teamet fra.

Er dit link blevet spærret?

Dropbox spærrer delte links, når de er ansvarlige for usædvanligt store mængder trafik, eller når de overtræder politikken for acceptabel brug (ved f.eks. at føre til spam eller malware). Læs mere om spærrede links

Har du spolet din Dropbox-konto tilbage?

Hvis du for nylig har spolet din Dropbox-konto tilbage, fungerer dit delte link muligvis ikke som forventet. Vi anbefaler, at du gør følgende:

1. Gå til din side med delte links.
  2. Klik på “” (tre prikker) ud for det link, du har problemer med.
  3. Klik på Slet link.
  4. Opret et nyt delt link til filen.

Kan du åbne et delt link i din browser?

Hvis du klikker på et delt link, og det ikke åbnes, er du måske stødt på et browserproblem. Du kan løse problemet ved at logge af Dropbox og klikke på det delte link igen.

Virker linket stadig ikke?

Hvis du stadig har et problem med et delt link, anbefaler vi, at du kontakter den person, der oprettede det delte link, eller kontakter support, hvis du selv har oprettet linket.