Hvornår lukkes Dropbox Showcase ned?

Den 31. januar 2021 lukker Dropbox Showcase ned, og du vil ikke længere kunne oprette nye showcases, få adgang til dine eksisterende showcases eller se statistik i forbindelse med dine showcases. Alle filer i dine showcases gemmes dog i din Dropbox-konto, så du mister ikke adgangen til dem.

Hvorfor lukkes Dropbox Showcase ned?

Ud fra brugernes feedback har Dropbox fundet ud af, at showcases primært er blevet brugt til at aflevere endelige filer og indsamle analysedata. Dropbox tilbyder særlige funktioner specifikt til disse behov.

Hvilke funktioner kan jeg bruge i stedet for Dropbox Showcase?

Følgende funktioner kan hjælpe dig med at aflevere endelige filer og indsamle analysedata på stort set samme måde, som du kunne med Dropbox Showcase.

Tilgængelig for alle Dropbox-brugere:

• Dropbox Transfer – send nemt og sikkert store filer og få bekræftelse på, at filerne er leveret.

Tilgængelig for Dropbox-kunder med Professional- og Business-planer:

• Deling med branding – præsenter delte filer og mapper med dit logo, dit virksomhedsnavn og et baggrundsbillede.

Tilgængelig for Dropbox-kunder med Professional-, Business Advanced- og Enterprise-planer:

• Trafik og indsigt – få en bekræftelse på, at links og invitationer er modtaget, og se, hvordan de bruges. Følg med i, hvordan filer, du har delt, er blevet set eller downloadet.