Ofte stillede spørgsmål om ændringsdatoer for filer og mapper

Opdateret Nov 22, 2023
En fil eller mappes ændringsdato viser, hvornår filen eller mappen senest blev opdateret. Se disse ofte stillede spørgsmål, hvis du har problemer med ændringsdatoerne for dine filer eller mapper.

Hvordan ser jeg ændringsdatoen for en fil eller mappe?

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på filen eller mappen, og klik på afkrydsningsfeltet.
  3. Datoen og klokkeslættet for den seneste ændring vises i ruden Info ud for Ændret i sidepanelet i højre side. Hvis du har brug for at udvide ruden i højre side, skal du klikke på pil venstre.
highlight icon

Bemærk! Der er også kolonnen Ændret for filer (ikke mapper).

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Højreklik på filen eller mappen, og vælg Egenskaber i Windows eller Vis info på en Mac.
highlight icon

Bemærk! Dropbox-mobilappen viser ændringsdatoerne for filer, men ikke for mapper.

iOS:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Filer.
  3. Tryk på "..." (de tre prikker) ud for filnavnet.
  4. Ændringsdatoen vises under filnavnet.

Android:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuknappen øverst til venstre (markeret med tre vandrette linjer).
  3. Tryk på Filer.
  4. Ændringsdatoen vises under filnavnet.

Hvad medfører en ændring af en fils ændringsdato?

En fils ændringsdato opdateres på alle enheder og på dropbox.com, hvis du redigerer filen på din Dropbox-konto, eller hvis en anden bruger redigerer filen i en delt mappe.

I nogle tilfælde som dem, der er anført nedenfor, bliver en fils ændringsdato kun ændret på den enhed, hvor filen redigeres, og ændringsdatoen synkroniseres ikke til andre enheder.

• Hvis du downloader en fil fra dropbox.com til en enhed, bliver filens ændringsdato på den enhed ændret til det tidspunkt, hvor filen blev downloadet, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder.
  • Hvis du manuelt ændrer en fils ændringsdato i Dropbox-computerappen, uden at du redigerer indholdet af filen, vil filens ændringsdato på den enhed blive ændret til det angivne tidspunkt, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder.
highlight icon

Bemærk! En fils ændringsdato ændres ikke, hvis du ændrer filens status for kun online/tilgængelig offline.

Bevarer Dropbox en fils eller mappes ændringsdato, hvis jeg uploader/downloader den fra/til min konto?

Hvis du vil bevare en fils ændringsdato, skal du uploade eller downloade filen ved hjælp af Dropbox-computerappen

highlight icon

Bemærk! En fils ændringsdato bevares ikke, hvis filen uploades eller downloades via dropbox.com eller på en mobilenhed.

Hvorfor er ændringsdatoen for en mappe forskellig på forskellige enheder?

Følgende handlinger kan give forskellige ændringsdatoer:

• Du downloadede mappen fra dropbox.com til en enhed. Mappens ændringsdato på den enhed bliver ændret til downloadtidspunktet (eller redigeringstidspunktet), men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder.
  • Du ændrer en mappes status for kun online/tilgængelig offline på en enhed. Mappens ændringsdato på den enhed bliver ændret til det tidspunkt, hvor statussen blev opdateret, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder.
  • Du ændrer ændringsdatoen manuelt i Dropbox-computerappen, uden at du foretager ændringer i mappen. Mappens ændringsdato på den computer bliver ændret til det angivne tidspunkt, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder.