Ofte stillede spørgsmål om ændrede datoer

En fil eller mappes ændringsdato viser, hvornår filen eller mappen senest blev opdateret. Se disse ofte stillede spørgsmål, hvis du har problemer med ændringsdatoerne for dine filer eller mapper.

Hvordan ser jeg ændringsdatoen for en fil eller mappe?

Du kan se en fils ændringsdato på dropbox.com, i Dropbox-computerappen eller Dropbox-mobilappen. Du kan kun se en mappes ændringsdato i Dropbox-computerappen.

Sådan ser du en fils ændringsdato på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på rullemenuen ud for den anden kolonneoverskrift.
  4. Klik på Ændret.

Sådan ser du en fils ændringsdato i Dropbox-mobilappen:

iOS:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Filer.
  3. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet.
  4. Ændringsdatoen vises under filnavnet.

Android:

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på menuknappen i øverste venstre hjørne af skærmen (ikonet med tre vandrette linjer).
  2. Tryk på Filer.
  3. Ændringsdatoen vises under filnavnet.

Sådan ser du en fils eller mappes ændringsdato i Dropbox-computerappen:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Filernes og mappernes ændringsdato skulle kunne ses under kolonnen Ændringsdato.

Hvad medfører en ændring af en fils ændringsdato?

En fils ændringsdato opdateres på alle enheder og på dropbox.com, hvis du redigerer filen i din Dropbox-konto, eller hvis en anden bruger redigerer filen i en delt mappe.

I nogle tilfælde som dem, der er anført nedenfor, bliver en fils ændringsdato kun ændret på den enhed, hvor filen blev redigeret, og ændringsdatoen synkroniseres ikke til dine andre enheder.

• Hvis du downloader en fil fra dropbox.com til din enhed, bliver filens ændringsdato på den enhed blive ændret til det tidspunkt, hvor filen blev downloadet, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder
  • Hvis du manuelt ændrer filens ændringsdato i Dropbox-computerappen, uden at du redigerer indholdet af filen, vil filens ændringsdato på enheden blive ændret til det angivne tidspunkt, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder

Bemærk! En fils ændringsdato ændres ikke, hvis du ændrer filens status med hensyn til Smart synkronisering.

Bevarer Dropbox en fils eller mappes ændringsdato, hvis jeg uploader/downloader den fra/til min konto?

Hvis du vil bevare en fils ændringsdato, skal du uploade eller downloade filen ved hjælp af Dropbox-computerappen

Bemærk! En fils ændringsdato bevares ikke, hvis filen uploades eller downloades via dropbox.com eller på en mobilenhed.

Hvorfor er ændringsdatoen for en mappe forskellig på forskellige enheder?

Nogle af de handlinger, du udfører på en mappe i Dropbox-computerappen, ændrer ændringsdatoen på den computer, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder. Følgende handlinger kan medføre forskellige ændringsdatoer:

• Du downloadede mappen fra dropbox.com til din enhed
    • Mappens ændringsdato bliver på den enhed ændres til downloadtidspunktet, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder
  • Du ændrer en mappes status med hensyn til Smart synkronisering
    • Hvis du ændrer statussen for Smart synkronisering for en mappe, bliver mappens ændringsdato ændret til det tidspunkt på den enhed, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder
  • Du ændrer ændringsdatoen manuelt i Dropbox-computerappen, uden at du foretager ændringer i mappen
    • Mappens ændringsdato bliver på den enhed ændret til det angivne tidspunkt, men ændringsdatoen synkroniseres ikke med andre enheder