Fastgør filer og mapper

Du kan fastgøre en fil eller mappe øverst i en mappe (hvilket omdanner mappen til et Dropbox Space), så den altid vises øverst, og du har nem adgang til den. Dine fastgjorte filer og mapper vises på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen.

Når du fastgør en fil eller mappe, er den fastgjort for alle, der har adgang til dette Space. Alle, der har adgang, kan fastgøre eller frigøre filen eller mappen.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Peg på en fil eller mappe, og klik på de tre prikker (“”).
  4. Klik på Fastgør i [navnet på mappen] for at fastgøre den i dens aktuelle mappe. Eller klik på Fastgør til for at fastgøre den i en mappe på et højere niveau.

Du frigør en fastgjort fil eller mappe ved at klikke på de tre prikker (“”) ud for filen eller mappen og klikke på Frigør.

Sådan fastgør du en fil eller mappe i Dropbox-computerappen:

1. Åbn computerappen.
  2. Klik på den fil eller mappe, du vil fastgøre.
  3. Klik på de tre prikker “()” i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Fastgør i for at fastgøre den i dens aktuelle mappe. Eller klik på Fastgør i og på [navnet på mappen] for at fastgøre den i en mappe på et højere niveau.

Bemærk! Du kan ikke fastgøre en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen, men du kan åbne og se fastgjorte filer og mapper.