Sådan fastgør du filer og mapper

Du kan fastgøre en fil eller mappe øverst i en mappe, så den altid vises øverst, og du har nem adgang til den. Dine fastgjorte filer og mapper vises på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen.

Når du fastgør en fil eller mappe, er den fastgjort for alle, der har adgang til mappen. Alle, der har adgang, kan fastgøre eller frigøre filen eller mappen.

Sådan fastgør du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på navnet på filen eller mappen, og klik på “” (de tre prikker).
  4. Klik på Fastgør i [navnet på mappen] for at fastgøre den i dens aktuelle mappe. Eller klik på Fastgør til for at fastgøre den i en mappe på et højere niveau.

Du kan frigøre en fastgjort fil eller mappe ved at klikke på de tre prikker (“”) ud for filen eller mappen og klikke på Frigør.

Sådan fastgør du en fil eller mappe i Dropbox-computerappen:

1. Åbn computerappen.
  2. Klik på den fil eller mappe, du vil fastgøre.
  3. Klik på “” (de tre prikker) øverst til højre.
  4. Klik på Fastgør i for at fastgøre den i dens aktuelle mappe. Eller klik på Fastgør i og på [navnet på mappen] for at fastgøre den i en mappe på et højere niveau.

Bemærk! Du kan ikke fastgøre en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen, men du kan åbne og se fastgjorte filer og mapper.