Tilføj en betroet kontakt til din Vault

Denne artikel henvender sig til Vault-ejere, der bruger Dropbox-funktionen Vault, som er tilgængelig for brugere med planen Dropbox Plus, Professional eller Family. Hvis du er betroet kontakt for en anden persons Vault, kan du i stedet læse artiklen om, hvad det indebærer at være betroet kontakt.

Når du har konfigureret en Vault med Dropbox Vault, kan du dele den med op til 5 betroede kontakter. Betroede kontakter kan ikke åbne eller redigere din Vault, men de kan downloade alle filerne i den på én gang i en ZIP-fil.

Bemærk! Invitationer til at blive betroet kontakt kan kun sendes på dropbox.com. Funktionen er ikke tilgængelig på mobilenheder.

Betroede kontakter kan downloade din Vault uden din pinkode, men de skal bruge adgangskoden til deres Dropbox-konto. Dropbox giver dig besked via e-mail, når en betroet kontakt downloader filerne fra din Vault.

Bemærk! Hvis din betroede kontakt ikke har en Dropbox-konto, skal vedkommende oprette en for at acceptere din invitation. (Du kan godt invitere andre uden en konto. Så bliver de i deres e-mailinvitation bedt om at oprette en Dropbox-konto).

Inviter nogen til at blive betroet kontakt

Sådan inviterer du en person til at blive betroet kontakt for din Vault:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer.
  3. Klik på Vault i på listen med filer.
  4. Indtast din pinkode.
  5. Klik på fanen Indstillinger.
  6. Klik på Inviter kontakt.
  7. Indtast din betroede kontakts e-mailadresse. Skriv eventuelt en besked.
  8. Klik på Send.

Når du har inviteret en person til at blive betroet kontakt, modtager personen en e-mailinvitation.

Du kan se og administrere dine invitationer til at blive betroet kontakt på fanen Indstillinger i din Vault.

Se eller fjern betroede kontakter

Sådan ser eller fjerner du dine betroede kontakter:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer.
  3. Klik på Vault i på listen med filer.
  4. Indtast din pinkode.
  5. Klik på fanen Indstillinger.
  6. Under Betroede kontakter ser du en liste med dine betroede kontakter.
    • Du fjerner en betroet kontakt ved at klikke på “” (de tre prikker) ud for personens navn og klikke på Tilbagekald adgang.