Sådan slår du kommentarer fra for en fil

person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

Du kan deaktivere kommentarer til en fil, når du har delt den med andre personer.

Er Dropbox nyt for dig? Se, hvordan du nemt kan tilføje kommentarer til dit samarbejde.

Såden deaktiverer du kommentarer til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på den fil, du vil deaktivere kommentarer for.
    • Sørg for at have dine forhåndsvisninger indstillet til fuld skærm
  3. Klik på Kommentarer i højre sidepanel.
    • Hvis det højre sidepanel ikke er åbent, skal du klikke på pilen eller kommentarknappen øverst til højre.
  4. Klik på “" (tre prikker) i kommentarvinduet.
  5. Klik på Deaktiver kommentarer.

Hvis du vil aktivere kommentarer igen, kan du følge de samme trin som ovenfor og derefter klikke på Aktivér kommentarer.

Vil du slå meddelelser om kommentarer fra? Få flere oplysninger.

Administratorer: Sådan deaktiverer du kommentarer for et Dropbox-team

Hvis du er teamadministrator, kan du deaktivere kommentarer for dit Dropbox-team:

1. Log på dropbox.com.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på Kommentarer under Indhold.
  5. Slå Skrive kommentarer Fra.
highlight icon

Bemærk!

• Denne indstilling gælder ikke for Send og spor-indhold.
  • Hvis kommentarer er aktiveret, kan teammedlemmerne deaktivere kommentarer til de enkelte filer.