Administratorvejledning til Dropbox

Dropbox Business er stedet til alt dit teams arbejde. Med et intuitivt administratorpanel, teamområdet og avancerede sikkerhedsfunktioner indeholder Dropbox de værktøjer, du skal bruge for at få dit team i gang.

Som administrator for virksomhedens konto har du nogle særlige tilladelser. Du kan tilføje eller fjerne teammedlemmer, overvåge delingsaktiviteter, se afregningsoplysninger og beskytte virksomhedens data.

I denne vejledning introduceres du for de funktioner, tilladelser og sikkerhedsfunktioner, du kan administrere som ny administrator. Hvis du vil vide mere om de grundlæggende funktioner i Dropbox, f.eks. synkronisering og deling, kan du se vejledningen for teammedlemmer.

Lad os se på, hvordan du opretter dit team.

Dropbox i skyen

Dropbox gemmer dit arbejde online i skyen på sikker vis. Du kan gemme, få adgang til og dele dine vigtige ting hvor som helst og når som helst fra en hvilken som helst enhed.

Når en fil gemmes i skyen, er du ikke længere begrænset til kun at have adgang til den på din harddisk eller på en enkelt enhed. Alt det, du tilføjer på din Dropbox-konto, opdateres på dropbox.com og på alle de computere, telefoner eller tablets, du har forbundet med din konto. Vil du ændre eller slette et dokument? Det afspejles også på alle enhederne. Dropbox sørger for, at dine filer altid er beskyttet.

Dropbox i skyen

Få adgang til din konto

Du kan få adgang til din Dropbox-konto på tre måder: på dropbox.com, i Dropbox-computerappen og i Dropbox-mobilappen. Kom i gang ved at logge på din konto på dropbox.com. Installer derefter appen på din computer, tablet og telefon for at få mest muligt ud af din konto. Få mere at vide om apps i vejledningen for teammedlemmer.

dropbox.com

I denne vejledning fokuseres der på dropbox.com. Log på din Dropbox-konto for at tilføje og dele dine ting, få teamopdateringer, administrere teamindstillinger og kontoindstillinger, få adgang til funktioner som Paper, og administrere dine egne kontoindstillinger.

Få flere oplysninger

Hold øje med ekstra information om specifikke funktioner. Du klikker bare på Få flere oplysninger, når linket vises, så får du flere oplysninger, trinvise instruktioner og ressourcer i hjælpecenteret direkte på samme side.

Log på dropbox.com

Når du tilmelder dig en Dropbox Business-konto, bliver du bedt om at oprette en konto på dropbox.com som teamadministrator. Hvis du vil bruge Dropbox, skal du logge på din konto med de logonoplysninger, du valgte under tilmeldingen.

Sådan logger du på din Dropbox-konto.

Sådan logger du på din Dropbox-konto med dine Google-logonoplysninger.

Jeg har problemer med at logge på min Dropbox-konto.

Sekundære administratorer

Du behøver ikke at skulle arbejde fuld tid for din it-afdeling for at kunne fungere som administrator. Du behøver heller ikke selv at oprette dit team. Vi anbefaler, at alle teams har mindst to administratorer, der kan hjælpe med specifikke opgaver som at administrere kontosikkerheden og onboarde nye brugere. Hvis en anden skal hjælpe dig med at onboarde dit team, skal du tilføje eller ændre en administrator.

Dropbox-administratorpanelet

Administratorpanelet på dropbox.com er din centrale hub, hvor du får overblik og kontrol. Afhængigt af din administratorrolle og Dropbox Business-konto får du vist forskellige faner, der hjælper dig med brugerstyring og teamprocesser, og du kan invitere medlemmer til at oprette konti.

Sådan gør du: Opret adgang til administratorpanelet

I administratorpanelet kan du angive funktioner og tilladelser for hele teamet, finde kontooplysninger og få support. Udforsk de forskellige områder af administratorpanelet, inden du opretter dit team:

• Medlemmer: Tilføj eller slet teammedlemmer, overvåg deres aktiviteter, og udfør nemt funktioner som at nulstille adgangskoder eller at tilføje et andet medlem som administrator. (Alle administratorer)

• Aktivitet: Overvåg teamets arbejdsprocesser ved at se specifikke hændelser eller oprette detaljerede rapporter. Du kan få adgang til mere detaljerede oplysninger ved at klikke på et teammedlems navn. (Kun team- og brugeradministratorer)

• Indhold: Administrer og overvåg teammapper, delte mapper og delte Spaces. Administratorer kan tilføje, slette og kopiere delte mapper og teammapper og administrere mappemedlemskaber. (Kun teamadministratorer)
  • Grupper: Med grupper kan både administratorer og teammedlemmer oprette lister over personer, der skal have adgang til de samme filer, mapper og Dropbox Spaces (baseret på afdelinger, teams eller projekter). (Alle administratorer)

• Konto: Tilføj flere licenser i din plan, opdater afregningsoplysninger, og gennemse afregningshistorikken. (Kun teamadministratorer)

• Hjælp: Få adgang til ressourcer som vores hjælpecenter og denne vejledning, eller kontakt kontoteamet for at få yderligere hjælp. (Alle administratorer)

Få mere at vide om de forskellige typer administratorer.

Næste trin: Dropbox-teamområdet

Dropbox-teamområdet er et sted, hvor dit team kan dele og samarbejde. I næste trin lærer du, hvordan du kan onboarde dit team, organisere mapper og Dropbox Spaces i teamområdet, angive tilladelser til deling, forbinde apps fra tredjeparter og administrere standardindstillingerne for sikkerhed, synkronisering og Dropbox Paper.