Smart synkronisering

Med Dropbox Smart synkronisering kan teammedlemmer nemt frigøre diskplads på deres computere ved at flytte filer og mapper til skyen (Kun online).

De filer og mapper, der gemmes med Smart synkronisering, vises i teammedlemmets Dropbox-mappe på vedkommendes computer, i Dropbox-mobilappen og på dropbox.com, så det er nemt at komme til dem. Når et teammedlem skal have adgang til en fil, der er gemt med Smart synkronisering, kan de blot dobbeltklikke på den, hvorefter Dropbox hurtigt downloader og åbner den på computeren.

Smart synkronisering kan også hjælpe med at spare plads automatisk ved at identificere sjældent brugte filer og mapper og flytte dem til skyen.

Som administrator kan du vælge, om nye filer automatisk downloades til dit teams computere, eller om de som udgangspunkt kun findes online. Med Smart synkronisering kan du bruge mindre tid på at administrere teamets lagerplads og mere tid på rigtigt arbejde.

Sådan gør du: Smart synkronisering

Sådan bruger du Smart synkronisering til at administrere indholdet på din computer

1. 1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).

2. Klik på mappeikonet.

3. Find det indhold, du vil gøre tilgængeligt online eller lokalt.

4. Ctrl-klik eller højreklik på elementet.

5. Vælg Smart synkronisering.

6. Vælg Kun online eller Lokal.

Se, hvordan du vælger en standardindstilling for nyt indhold med Smart synkronisering.

Hvordan virker systemudvidelsen og systemdriveren?

Sådan bruger du Smart synkronisering til at synkronisere indhold, der kun er online, til en computer

Du kan åbne filen i dit program, i Windows Stifinder eller i Finder (Mac). Filen bliver med det samme downloadet til din computer, og den vil fortsat blive synkroniseret med din Dropbox-konto (og optage plads på din harddisk).

Sådan angiver du standardindstillinger for Smart synkronisering for dit team

1.  Log på dropbox.com med din administratorkonto.

2. Klik på Administratorpanel.

3. Klik på Indstillinger.

4. Klik på Smart synkronisering.

5. Vælg en standardindstilling for Smart synkronisering:

• Synkroniseret lokalt
  • Kun online

Bemærk! Du behøver ikke at angive en standardindstilling, for at teammedlemmerne kan bruge Smart synkronisering. Selvom administratoren angiver en standardindstilling, kan teammedlemmerne stadig ændre indstillingen for deres enhed til en anden standardindstilling.

Selektiv synkronsering

Selektiv synkronisering er en Dropbox-funktion, der giver teammedlemmer mulighed for at vælge, hvilke filer de vil fjerne fra deres harddisk. De kan stadig få adgang til filerne på dropbox.com, men de vises ikke på teammedlemmets computer. Med selektiv synkronisering kan brugerne frigive plads på deres harddisk, uden at de skal slette indhold fra deres Dropbox-konto.

Se, hvordan du konfigurerer selektiv synkronisering for teams, som er en funktion, hvor administratorer kan oprette en standardindstilling for synkronisering for teammapper.

Del indhold i Dropbox

Administratorer konfigurerer og administrerer automatisk deling med teammapper. Du kan også tilpasse regler for hele teamet for alle delte mapper og Dropbox Spaces (som er oprettet af dit team). I administratorpanelet har du mulighed for at forhindre, at brugerne deler med andre end teammedlemmerne, eller at de kan deltage i mapper og Spaces, som ikke tilhører teamet.

Del indhold i Dropbox

Dropbox Paper

Hold dit team ajour ved hjælp af administratorfunktionerne til Dropbox Paper.

Administrer indstillingerne for hele teamet i Paper, f.eks.:

• Om dit team kan oprette og dele Paper-dokumenter eller kun se dem
  • Den måde, teammedlemmer kan dele Paper-dokumenter på

Som administrator kan du også:

Få mere at vide om brugen af Dropbox Paper.

Dropbox Transfer

Med Dropbox Transfer kan dit team let sende store filer til endelig levering.

Ud over enkeltfiler kan teammedlemmer inkludere flere filer og mapper i en enkelt overførsel, tilpasse overførsler med logo, udløbsdato og adgangskode og overvåge downloadaktiviteten for de overførsler, de opretter. Modtagerne behøver ikke have en Dropbox-konto for at modtage overførte filer. Det gør Dropbox Transfer velegnet til afsendelse af tilbud, kontrakter og færdigt arbejde.

Teamadministratorer kan administrere overførselsindstillinger for teamet og overvåge overførselsaktiviteten i administratorpanelet.

Vejledning: Dropbox Transfer

Sådan administrerer du indstillingerne for filoverførsler:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
3. Klik på Indstillinger.
4. Klik på Deling.
5. VælgTil eller Fra ud for Deling af filer med Dropbox Transfer.

Bemærk! Når overførsler er deaktiveret, er der ikke længere adgang til eksisterende overførselslinks.

Sådan ser du dit teams overførselsaktivitet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
3. Klik på Aktivitet.
4. Tilføj kriterier for dato, teammedlem og indhold, hvis du vil.
5. Klik på Tilføj aktivitet for at vælge den filoverførselsaktivitet, du vil se.

Integrerede programmer

Det robuste Dropbox-API bruges af hundredvis af tredjeparter til udvikling af apps, der fungerer problemfrit med Dropbox. De spænder fra Google, Microsoft og Adobe til Zoom, Slack og Salesforce (og mange andre), så du finder sandsynligvis en Dropbox-integration, der kan hjælpe dit team med at holde fokus og undgå at skulle skifte mellem værktøjer.

Administratorer kan administrere integrationer af apps fra administratorpanelet, og teammedlemmer kan forbinde og administrere tredjepartsapps i deres kontoindstillinger. Teammedlemmer med Dropbox-planen Standard eller Advanced kan også bruge Dropbox App Center til at finde og forbinde apps.

Dropbox understøtter en række API-slutpunkter, der kan sætte skub i dine administrative arbejdsprocesser og hjælpe med at få dine apps integreret med Dropbox. Gennemse API'erne, og byg dine apps.

Næste trin: Sikkerheden i Dropbox

Nu, hvor vi har set, hvordan du kan dele og samarbejde med Dropbox, vil vi se nærmere på sikkerhedsindstillinger og funktioner som brugergodkendelse, lagerplaceringer og -grænser, standardindstillinger for deling og tilføjelse og fjernelse af teammedlemmer.