Lær mere om Dropbox

Dropbox er meget mere end det, vi har mulighed for at skrive om her. Med denne vejledning kommer du gennem de vigtigste trin til, hvordan du kommer i gang, men du kan få meget mere at vide med vores andre lærings- og fejlfindingsressourcer.

Og skulle du sidde fast, er Dropbox' support jo kun et klik væk.

Yderligere træning

I vores bibliotek med selvstudier kan du udforske funktionerne i Dropbox i dit eget tempo. Ud fra dit eget arbejde kan du vælge netop de emner, der hjælper dig bedst med at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din Dropbox-konto.

Du kan også deltage i en gratis live Dropbox-kursussession for at blive endnu skarpere til at bruge Dropbox. Vores instruktører leder dig gennem alt det, du nogensinde har haft brug for at vide om Dropbox i et virtuelt klasseværelse med interaktion.

Dropbox' hjælpecenter og community

Få hjælp

Find svar på alle dine spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter. Ofte stillede spørgsmål, hurtige rettelser og officielle oplysninger om alle Dropbox-funktioner … uanset hvad du har brug for, er det blot en søgning væk.

Tilmeld dig vores community

Dropbox-communityet er et sted, hvor du kan deltage og samarbejde om svar, løsninger og idéer omkring de produkter og tjenester, som vi alle holder af og gerne vil forbedre. Du kan også følge med på vores Twitter-support.

Kontakt support

Har du brug for at tale med nogen? Ikke noget problem: Dropbox-support er altid tilgængelig. Du kan komme i kontakt med os via e-mail, telefon eller chat, afhængigt af din plans type.

Du kan kontakte os på dropbox.com/support.

Velkommen til Dropbox.