Lær mere om Dropbox

Dropbox er meget mere end det, vi har mulighed for at skrive om her. Med denne vejledning kommer du gennem de vigtigste trin til, hvordan du kommer i gang, men du kan få meget mere at vide med vores andre lærings- og fejlfindingsressourcer.

Og skulle du sidde fast, er Dropbox' support jo kun et klik væk.

Yderligere træning

I vores bibliotek med selvstudier kan du udforske funktionerne i Dropbox i dit eget tempo. Ud fra dit eget arbejde kan du vælge netop de emner, der hjælper dig bedst med at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din Dropbox-konto.

Du kan også deltage i en gratis live Dropbox-kursussession for at blive endnu skarpere til at bruge Dropbox. Vores instruktører leder dig gennem alt det, du nogensinde har haft brug for at vide om Dropbox i et virtuelt klasseværelse med interaktion.

Dropbox' hjælpecenter og community

Få hjælp

Find svar på alle dine spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter. Ofte stillede spørgsmål, hurtige rettelser og officielle oplysninger om alle Dropbox-funktioner … uanset hvad du har brug for, er det blot en søgning væk.

Tilmeld dig vores community

Dropbox-communityet er et sted, hvor du kan deltage og samarbejde om svar, løsninger og idéer omkring de produkter og tjenester, som vi alle holder af og gerne vil forbedre. Du kan også følge med på vores Twitter-support.

Kontakt support

Har du brug for at tale med nogen? Du kan nemt komme i kontakt med os via e-mail, telefon eller chat, afhængigt af din plans type. Du finder flere oplysninger på dropbox.com/support.

Kontakt support

Har du brug for at tale med nogen? Ikke noget problem: Dropbox-support er altid tilgængelig. Du kan komme i kontakt med os via e-mail, telefon eller chat, afhængigt af din plans type.

Du kan kontakte os på dropbox.com/support.

Velkommen til Dropbox.

Ordforklaring

• @omtale: En funktion, der bruges til at sende besked til en person i en kommentar, om en opgave i en fil, et Paper-dokument eller en oversigt
  • avatar: Et billede, der repræsenterer din bruger eller konto, og som vises som dit profilbillede, dine initialer eller et personikon
  • skyen (eller cloud): Et netværk af lagerplaceringer, som giver dig mulighed for at få adgang til dit indhold via internettet i stedet for fra en lokal harddisk eller en ekstern lagerenhed
  • lagerplads i skyen: Lagerplads, som du kan få adgang til via internettet og på alle dine forbundne enheder
  • indhold: Enhver type filer og mapper, du opretter eller gemmer på dine enheder, f.eks. dokumenter, regneark, videoer og billeder
  • indhold i skyen: Filer, der oprettes og gemmes online, f.eks. Dropbox Paper-dokumenter og GSuite- eller Microsoft Online-filer
  • Dropbox App Center: Et sted på dropbox.com, hvor du kan finde, forbinde og administrere apps fra tredjeparter
  • Dropbox Basic: En gratis Dropbox-plan beregnet til enkeltbrugere
  • Dropbox Plus: En betalt Dropbox-plan til enkeltpersoner med mere lagerplads og flere funktioner end Dropbox Basic
  • Dropbox Professional: En betalt Dropbox-plan til enkeltpersoner med mere lagerplads og flere funktioner end Dropbox Plus
  • Dropbox Paper: Et dokumentarbejdsområde på internettet med værktøjer, der gør det nemt at skrive, dele og samarbejde
  • Dropbox Spaces: Mapper med ekstra funktioner, som gør det nemt at organisere dine ting og arbejde både i lokalt indhold og indhold i skyen fra ét sted
  • Dropbox Transfer: En funktion, du kan bruge til at sende filer og mapper, der er store, eller der ikke skal samarbejdes om
  • redigeringsadgang: Giver andre adgang til at redigere indholdet i de filer og mapper, du deler med dem
  • filanmodning: En invitation, du kan sende til andre for at bede dem om at uploade filer til din Dropbox-konto
  • multifaktorgodkendelse: En sikkerhedsfunktion, der tilføjer ekstra beskyttelse ved at kræve en kode ud over din adgangskode, når du skal logge på
  • fastgøre: En funktion, der gør det nemmere at finde bestemte filer øverst i en mappe eller et Dropbox Space – det svarer til at sætte dem op på en virtuel opslagstavle, så det er nemt at få øje på dem
  • genskabe: Genskaber en fil eller mappe, der blev slettet fra din Dropbox-konto
  • gendanne: Gendanner en fil til en tidligere version, du har gemt på din Dropbox-konto
  • selektiv synkronisering: En funktion, der hjælper dig med at spare plads på harddisken ved at flytte indhold til kun at være gemt online – du kan få adgang til indholdet fra dropbox.com
  • Smart synkronisering: En funktion, der gør det muligt at gemme filer og mapper online, men stadig se og få adgang til dem fra din computer eller mobilenhed
  • markere med stjerne: En funktion, der gør det nemmere at finde filer ved at vise dem på en samlet liste, uanset hvilken mappe eller hvilket Dropbox Space, de er gemt i
  • synkronisere/synkronisering: Den proces, som opdaterer dit indhold lokalt og i skyen, så den nyeste version altid er tilgængelig på alle dine enheder
  • skrivebeskyttet: En metode til at dele filer og mapper med andre, så de kan se dit indhold, men ikke ændre det