Yderligere træning

I vores bibliotek med selvstudier kan du udforske funktionerne i Dropbox i dit eget tempo. Ud fra dit eget arbejde kan du vælge netop de emner, der hjælper dig bedst med at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din Dropbox-konto.

Du kan også deltage i en gratis live Dropbox-kursussession for at blive endnu skarpere til at bruge Dropbox. Vores instruktører leder dig gennem alt det, du nogensinde har haft brug for at vide om Dropbox i et virtuelt klasseværelse med interaktion.