Lær mere om Dropbox

Dropbox er meget mere end det, vi har mulighed for at skrive om her. Med denne vejledning kommer du gennem de vigtigste trin til, hvordan du kommer i gang, men du kan få meget mere at vide med disse ressourcer.

Selvstudier til Dropbox

Med Dropbox' selvstudier kan du lære om funktionerne i Dropbox i dit eget tempo. Ud fra dit eget arbejde kan du vælge netop de emner, der hjælper dig bedst med at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af Dropbox.

Live Dropbox-kurser

Deltag i et af vores live og virtuelle Dropbox-læringssessioner for at se, hvordan du får gang i arbejdet med Dropbox. Vores instruktører leder dig gennem alt det, du nogensinde har haft brug for at vide om Dropbox, i et virtuelt klasseværelse med interaktion.

Få hjælp

Find svar på alle dine spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter. Ofte stillede spørgsmål, hurtige problemløsninger og officielle oplysninger om alle Dropbox-funktioner … uanset hvad du har brug for, er det blot en søgning væk.

Tilmeld dig vores community

Dropbox-communityet er et sted, hvor du kan deltage og samarbejde om svar, løsninger og idéer omkring de produkter og tjenester, som vi alle holder af og gerne vil forbedre.

Følg med på vores Twitter-support.

Ordforklaring

• @omtale: En funktion, der bruges til at sende besked til en person i en kommentar, om en opgave i en fil, et Paper-dokument eller en oversigt
  • skyen (også kaldet cloud): Lagerplads, som du kan få adgang til via internettet og på alle dine forbundne enheder
  • indhold: Enhver type filer og mapper, du opretter eller gemmer på dine enheder
  • indhold i skyen: Filer, der oprettes og gemmes online, f.eks. Dropbox Paper-dokumenter og GSuite- eller Microsoft Online-filer
  • Dropbox Business: Dropbox-planer designet til virksomheder med flere brugere. Vi tilbyder fire planer til kunder med forskellige behov: Standard, Advanced, Enterprise og Education.
  • Dropbox Paper: Et dokumentarbejdsområde på internettet med værktøjer, der gør det nemt at skrive, dele og samarbejde
  • Dropbox Spaces: Mapper med ekstra funktioner, som gør det nemt at organisere dine ting og arbejde både i lokalt indhold og indhold i skyen fra ét sted
  • redigeringsadgang: Giver andre adgang til at redigere indholdet i de filer og mapper, du deler med dem
  • filanmodning: En invitation, du kan sende til andre for at bede dem om at uploade filer til din Dropbox-konto
  • grupper: Grupper af teammedlemmer, der oprettes af administratorer eller brugere for at forenkle deling af indhold på tværs af teamet. Medlemmer kan høre til flere grupper i deres team.
  • multifaktorgodkendelse: En sikkerhedsfunktion, der tilføjer ekstra beskyttelse ved at kræve en kode ud over din adgangskode, når du skal logge på
  • fastgøre: En funktion, der gør det nemmere at finde bestemte filer øverst i en mappe eller et Dropbox Space – det svarer til at sætte dem op på en virtuel opslagstavle, så det er nemt at få øje på dem
  • genskabe: Genskaber en fil eller mappe, der blev slettet fra din Dropbox-konto
  • gendanne: Gendanner en fil til en tidligere version, du har gemt på din Dropbox-konto
  • selektiv synkronisering: En funktion, der hjælper dig med at spare plads på harddisken ved at flytte indhold til kun at være gemt online – du kan få adgang til indholdet fra dropbox.com
  • Smart synkronisering: En funktion, der gør det muligt at gemme filer og mapper online, men stadig se og få adgang til dem fra din computer eller mobilenhed
  • enkeltlogon/SSO: En logonmetode, som administratorer kan konfigurere, og som giver teammedlemmer mulighed for at logge på via en udbyder af enkeltlogon, f.eks. Google
  • markere med stjerne: En funktion, der gør det nemmere at finde filer ved at vise dem på en samlet liste, uanset hvilken mappe eller hvilket Dropbox Space, de er gemt i
  • synkronisere/synkronisering: Den proces, som opdaterer dit indhold lokalt og i skyen, så den nyeste version altid er tilgængelig på alle dine enheder
  • teamadministrator: En bruger, der har tilladelse til at administrere et team eller en virksomhedskonto og brugerindstillinger
  • teammapper: Mapper, der forenkler deling ved at gøre indholdet tilgængeligt for alle medlemmer, der har adgang til teammappen
  • teamområde: En eller flere mapper, der er oprettet af et teams administrator for at gøre det nemmere at dele og organisere indhold
  • skrivebeskyttet: En metode til at dele filer og mapper med andre, så de kan se dit indhold, men ikke ændre det