Dit Dropbox-teamområde

Med Dropbox Business får du et nyt sted til at holde dit team synkroniseret. Det kalder vi teamområdet. I teamområdet kan du gemme, få adgang til, dele og redigere filer, mapper og Dropbox Spaces sammen med dine kolleger, og du kan anmode om feedback og meget mere.

I dette afsnit gennemgår vi, hvordan teamområdet ser ud, og hvordan du kommer i gang med at bruge praktiske værktøjer som Smart synkronisering og Dropbox Paper.

Dit Dropbox-teamområde

Dropbox-teammapper

Når du har logget på, kan du få vist blå mapper med et ikon af en bygning i dit teamområde. Det er teammapper, der er oprettet af din administrator. Hvis du tidligere brugte Dropbox Basic, vil disse særlige teammapper give dig ekstra muligheder for at holde styr på dine ting.

Teammapper er et sted, hvor du nemt kan dele indhold med dine kolleger. Når du tilføjer en fil i en teammappe, bliver den automatisk tilgængelig for alle medlemmer af den eller de grupper, der har adgang til teammappen. Administratorer kan invitere andre uden for gruppen til at se eller redigere bestemte filer og undermapper, eller de kan begrænse adgang til indholdet. Teammapper oprettes og administreres af din administrator, men du kan også oprette dine egne delte mapper.

Få mere at vide om teammapper.

Teammedlemsmapper

De filer, der gemmes i en Dropbox Business-teammappe, deles automatisk med alle de teammedlemmer, der er medlem af mappen. Hvis du ikke vil dele endnu, kan du i stedet føje filen til din egen teammedlemsmappe. Denne mappe er til dig og dine egne arbejdsfiler. Uanset om en fil er i en teammappe eller en af dine egne mapper, kan du tilpasse delingen for at begrænse, hvem der kan se og redigere dit indhold.

Bemærk! Selvom dine egne teammedlemsmapper ikke automatisk deles, kan administratorer få adgang til dem via administratorpanelet eller ved at logge på med dine kontooplysninger.

Teammedlemsmapper

Adgang til indhold offline

Dropbox virker anderledes på din telefon end på din computer: Mobilappsene gemmer ikke filer på dine enheder, men viser dine filer i skyen på samme måde som på dropbox.com. Selv når du åbner og redigerer en fil på din telefon, arbejder du stadig med filen i skyen i stedet for at downloade den på din enhed.

Hvis du vil have adgang til dit arbejde, når du ikke har Wi-Fi-adgang eller kan bruge mobildata, kan du gøre filer tilgængelige offline ved at slå indstillingen Tilgængelig offline til. Har du brug for at gå et skridt videre? Markér en hel mappe for at gøre indholdet tilgængeligt offline på din telefon eller tablet.

Sådan gør du: Gør indhold tilgængeligt offline

1. Åbn Dropbox-mobilappen, og gå til den fil, du vil gøre tilgængelig offline.
2. Tryk på "..." (de tre prikker) ud for filnavnet.
3. Slå kontakten
Tilgængelig offline til.

Du får adgang til dine offlinefiler ved at trykke på Offline i menuen (Android) eller på fanen Dropbox (iOS) i din Dropbox-mobilapp.

1. Åbn Dropbox-mobilappen, og gå til den mappe, du vil gøre tilgængelig offline.
2. Tryk på "..." (de tre prikker) under elementets navn.
3. Slå kontakten
Tilgængelig offline til.

Du får adgang til dine offlinemapper ved at trykke på Offline i menuen (Android) eller på fanen Dropbox (iOS) i din Dropbox-mobilapp.

Næste trin: Koordiner og opret

Dropbox omdanner dine mapper til sammenhængende arbejdsområder. Nu vil vi se nærmere på, hvordan du kan organisere dit indhold ved hjælp af mappeoversigter og samarbejdsfunktioner. Vi gennemgår også, hvordan du kan oprette og administrere forskellige typer indhold.