Sådan bruger du Dropbox Business

Dropbox er stedet, hvor du kan opbevare alt dit arbejde. Du kan opbevare og dele filer, samarbejde om projekter og gøre dine bedste idéer til virkelighed – uanset om du arbejder alene eller sammen med et team.

Med intuitive samarbejdsværktøjer og avancerede sikkerhedsfunktioner har Dropbox alt det, du skal bruge for at få arbejdet fra hånden, når du er på farten.

Lad os komme i gang med Dropbox Business.

Dropbox i skyen

Dropbox gemmer dit arbejde online i skyen på sikker vis. Du kan gemme, få adgang til og dele vigtigt indhold hvor som helst og når som helst fra en hvilken som helst enhed.

Når en fil gemmes i skyen, er du ikke længere begrænset til kun at have adgang til den på din harddisk eller på en enkelt enhed. Alt det, du tilføjer på din Dropbox-konto, opdateres på dropbox.com og på alle de computere, telefoner eller tablets du har forbundet med din konto. Vil du ændre eller slette et dokument? Det afspejles også på alle enhederne. Dropbox sørger for, at dine filer altid er beskyttet.

Få adgang til din konto

Du kan få adgang til din Dropbox-konto på 3 måder: Dropbox på computeren, dropbox.com og Dropbox-mobilappen

Kom i gang ved at logge på din konto på dropbox.com. Installer derefter appsene på din computer, tablet og telefon for at få mest muligt ud af din konto.

Få flere oplysninger

Hold øje med ekstra information om specifikke funktioner. Du klikker bare på Få flere oplysninger, når linket vises, så får du flere oplysninger, trinvise instruktioner og ressourcer i hjælpecenteret direkte på samme side.

Log på med Dropbox Business

Du bør have modtaget en e-mail med en invitation om at tilmelde dig dit Dropbox Business-team. Du kommer i gang ved at vælge Tilmeld dig dit team i invitationen og følge anvisningerne på, hvordan du tilmelder dig. Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du kontakte din it-afdeling eller Dropbox Business-administratoren for at få hjælp.

Tilmeld dig et Dropbox Business-team.

Sådan logger du på din Dropbox-konto.

Sådan logger du på din Dropbox-konto med dine Google-adgangsoplysninger.

Jeg har problemer med at logge på min Dropbox-konto.

Dropbox på computeren

Dropbox på computeren er et organiseret sted, der sætter arbejdet i fokus og holder dig ajour – direkte fra skrivebordet.

Med funktioner som beskrivelser, opgaver, kommentarer, pins og delingsværktøjer giver computerappen dig mulighed for at omdanne enhver mappe til et sammenhængende arbejdsområde med Dropbox Spaces. Med Spaces kan du holde styr på dit arbejde og samarbejde på en endnu bedre måde.

Når du bruger Dropbox, er dit skrivebord også det sted, hvor du organiserer dine filer, mapper og Spaces, opretter indhold i skyen, deler og samarbejder med dit team og ser din filaktivitet og dine meddelelser.

Dropbox på computeren

Sådan gør du: computerapp

Installer Dropbox på computeren

1. Download computerappen til din computer.
2. Når Dropbox er installeret på din computer, ser du computerappen og et Dropbox-ikon på din proceslinje (Windows) eller menulinje (Mac) og en Dropbox-mappe på din harddisk.
3. Du bliver bedt om at logge på med adgangsoplysningerne til din Dropbox Business-konto. Du skal bruge samme e-mailadresse og adgangskode, som du bruger på dropbox.com (det gælder for alle dine enheder).

Dropbox-computerappen fås til operativsystemerne Linux, Windows og macOS. Få mere at vide om, hvordan du bruger computerappen med Windows 10 i S-tilstand eller på Linux.

Få flere oplysninger om Dropbox' kompatibilitet med dit operativsystem.

Sådan ændrer du indstillinger til computerappen på din computer.

Hvad gør jeg, hvis Dropbox ikke bliver installeret?

Føj en fil til din Dropbox-konto

Du kan føje stort set alle typer filer til din Dropbox-konto på flere måder. Fra computerappen:

1. Træk filen, og slip den på computerappen eller på Dropbox-mappen på din harddisk.
2. Vælg Dropbox-mappen, når du bruger muligheden Gem som i de fleste programmer.

Kontrollér filopdateringer og meddelelser fra proceslinjen eller menulinjen

Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) giver dig hurtig adgang til de seneste filer og til meddelelser og indstillinger til appen. Du klikker bare på ikonet for at se opdateringer eller ændre indstillinger.

1. På fanen Til dig vises en personlig liste med dine filer, mapper og Dropbox Spaces, herunder dine højdepunkter, dine filer og mapper markeret med stjerne og dine kalenderbegivenheder og -møder.
2. På fanen Seneste vises de filer, der er åbnet og/eller redigeret for nylig.
– Skift mellem Dig og Team for enten at se de filer, du har redigeret for nylig, eller som andre teammedlemmer har redigeret for nylig.
3. På fanen Meddelelser vises de seneste aktiviteter på dine Dropbox-filer og på de filer, der er blevet delt med dig. Meddelelser kan også dukke op på skrivebordet.
4. Fra Dropbox-ikonet kan du også:
– Søge efter indhold i din Dropbox-konto
– Oprette en webbaseret fil i Dropbox Paper, Microsoft Office eller G Suite
– Åbne Dropbox Paper på din computer
– Åbne dropbox.com i din webbrowser
– Åbne computerappen eller Dropbox-mappen på din computer afhængigt af dine indstillinger
– Gennemse og opdatere indstillingerne til appen

Åbn Dropbox-mappen i dit filsystem i stedet for computerappen

Når du installerer computerappen, oprettes en Dropbox-mappe på din harddisk. Den fungerer lige som alle andre mapper i dit filsystem, bortset fra at de filer du opretter i den eller flytter til den, bliver uploadet til Dropbox i skyen.

Sådan bruger du Dropbox-mappen i Finder eller Stifinder i stedet for computerappen:
1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
3. Klik på Præferencer.
4. Klik på rullelisten ud for Åbn mapper i:, og vælg Finder eller Stifinder.

Dropbox-mobilapp

Hold forbindelsen til teamet, uanset hvor du er. Med Dropbox-mobilappen er det nemt at få adgang til dine filer fra enhver telefon eller tablet, der er forbundet med din konto. Se de seneste kommentarer fra dine kolleger, scan dokumenter med telefonens kamera, eller vælg, at filer skal være tilgængelige offline.

Hvis du allerede har Dropbox-appen på din telefon eller tablet, skal du blot logge på din arbejdskonto i appen. Hvis du endnu ikke har appen på dine andre enheder, kan du downloade den fra dropbox.com/mobile eller din appbutik.

Sådan gør du: mobilappen

Føj en fil til din Dropbox-konto

Du kan nemt tilføje mange forskellige typer filer i din Dropbox-konto direkte fra din telefon eller tablet.

1. Åbn Dropbox-appen på din Android- eller iOS-enhed.

2. Åbn den mappe, hvor du vil gemme dine filer.

3. Tryk på + (plus).

4. Tryk på Opret eller Upload fil.

5. Tryk på Upload fil.

6. Tryk på Gennemse, og find den fil, du vil uploade.

7. Vælg den placering på din Dropbox-konto, hvor du vil gemme filen.

8. Tryk på Upload.

Scanning af dokumenter

Du kan nemt uploade, organisere og dele scannede dokumenter med Dropbox' dokumentscanner. Du kan endda søge efter tekst i scannede dokumenter ved hjælp af OCR (optisk tegngenkendelse).

Følg disse trin for at scanne og gemme et dokument fra din telefon:

1. Åbn Dropbox-appen på din Android- eller iOS-enhed.

2. Tryk på + (plus).

3. Vælg Scan dokument.

– På Android-enheder skal du vælge Tillad, når du bliver bedt om det

4. Tag et billede af det indhold, du vil oprette som et dokument. Du kan også vælge et eksisterende billede fra kamerarullen i iOS.  Eller du kan trykke på ikonet for billeder i Android.

Få mere at vide om, hvordan du bruger dokumentscanneren.

dropbox.com

Du kan administrere dine kontoindstillinger og se dine filer og aktiviteter ét sted på dropbox.com. Du kan også tilføje og dele dine ting, få teamopdateringer og få adgang til funktioner som Paper.

Sådan gør du: dropbox.com

Føj en fil til din konto

Når du er logget på dropbox.com, kan du nemt føje filer til din konto ved at trække og slippe dem fra din computers filsystem. Eller du kan følge disse trin for at uploade en fil eller en mappe fra din computer:

1. Log på på www.dropbox.com.

2. Gå til den mappe, hvor du vil gemme din fil eller mappe.

3. Klik på Upload filer eller Upload mappe.

4. Gå til den ønskede fil eller mappe på computeren.

5. Klik på Åbn.

Se og skift kontoindstillinger

Du kan se og opdatere din profil og dine kontoindstillinger på dropbox.com fra en hvilken som helst enhed.

1. Log påwww.dropbox.com

2. Klik på din avatar eller dit profilbillede i øverste højre hjørne af siden.

3. Klik på Indstillinger.

– På fanen Generelt kan du se og ændre dine brugeroplysninger og din e-mailadresse, forbinde din private konto og din arbejdskonto og indstille sprog, dato og klokkeslæt.

– På fanen Plan kan du se, hvilken type Dropbox-konto du bruger, dens status og mængden af ledig lagerplads.

– På fanen Sikkerhed har du mulighed for at kontrollere din kontos sikkerhed, skifte adgangskode og indstille totrinsbekræftelse. Du kan også se og administrere de enheder, der er forbundet med din konto.

– På fanen Meddelelser kan du tilpasse, hvilke meddelelser du vil modtage via e-mail. Du kan vælge, om du vil modtage meddelelser om filaktiviteter, enheder og browsere, ændringer i Dropbox Paper-dokumenter samt nyheder og tip fra Dropbox.

– På fanen Forbundne apps kan du se, hvilke apps du har integreret med Dropbox, og du kan se, hvilke af de apps, der bruges til at åbne filer, som har adgang til dine Dropbox-filer, eller som din administrator har givet adgang til din konto. Du kan også se, hvilke kontakter der er importeret fra dine mobilenheder, og angive standardindstillinger for åbning af Paper-dokumenter på din computer.

Forbind dine konti

Med Dropbox Business kan dit team dele idéer på et sikkert sted. Som teammedlem kan du gemme, dele og samarbejde om filer på en arbejdsrelateret konto, der administreres af virksomhedens administrator. Administratoren står for brugerstyring og teamarbejdsprocesser og administrerer alt indholdet i virksomhedens Dropbox Business-konti.

Du kan også forbinde din private Dropbox-konto med din arbejdskonto, så du har adgang til alle dine filer og mapper på de samme enheder. Hver konto er uafhængig af den anden, så du kan adskille privat og arbejdsrelateret indhold. Det er nemt at skifte konto, uden at du skal logge af og på, hver gang du skifter.

Sådan gør du: Forbind Dropbox Business med en privat konto

1. Log på dropbox.com med dine adgangsoplysninger til Dropbox Business.

2. Klik på din avatar øverst til højre på siden.

3. Vælg Indstillinger.

4. Klik på Forbind under Forbind din personlige Dropbox.

Næste trin: Konfigurer dit teamområde

Med Dropbox er det nemt at samarbejde i et team. Se, hvordan du opretter dit teamområde, deler indhold og får adgang til filer, mapper og Spaces offline på din mobilenhed.