Dropbox-understøttelse af Apple Silicon

Opdateret Dec 19, 2023
Dropbox har indbygget understøttelse af Mac-computere med Apple Silicon og udnytter processorens forbedrede ydeevne og effektivitet, så Dropbox kører bedst muligt på din Mac-enhed. Alle brugere med Apple Silicon-enheder vil automatisk modtage den version af Dropbox, som har indbygget understøttelse af Mac-computere.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox-understøttelse af Apple Silicon

Skal jeg hente Dropbox igen eller ændre mine præferencer for at få fuld support?

Alle brugere med Apple Silicon-enheder skulle gerne modtage den version af Dropbox, som har indbygget understøttelse af de nye Mac-computere. Hvis ikke det sker, kan du klikke på det seneste stabile build og manuelt downloade filen Offline-installationsprogrammet (Apple Silicon).

Hvordan kan jeg kontrollere, om Dropbox er indbygget i Apple silicon?

Sådan ser du, om Dropbox kører Apple Silicon:

1. Tryk Kommando + mellemrumstasten på dit Mac-tastatur for at åbne Spotlight-søgning.
  2. Søg efter Aktivitetsovervågning.
  3. Klik på Aktivitetsovervågning på rullelisten.
  4. Klik på fanen CPU øverst i vinduet.
  5. Find Dropbox under Procesnavn.
  6. Find kolonnen Type
    • Hvis værdien i kolonnen viser Apple, understøtter Dropbox Apple Silicon.

Hvordan rapporterer jeg et problem eller en fejl i Dropbox' understøttelse af Apple Silicon?

Du kan rapportere problemer eller give feedback til vores supportteam via linket dropbox.com/support eller i Dropbox Community.