Sådan konfigurerer du en firewall, så den virker med Dropbox

Det er normalt ikke nødvendigt at konfigurere din firewall for at køre Dropbox på computeren. Hvis din webbrowser har en internetforbindelse, kan Dropbox sandsynligvis bruge samme forbindelse.

Hvis synkronisering ikke virker, skal du give Dropbox på computeren adgang til internettet ved at tilpasse dine firewallindstillinger. Du kan normalt løse problemet ved at føje Dropbox til en liste med programmer med internetadgang.

Hver enkelt firewallsoftware fungerer forskelligt afhængigt af producenten. Se dokumentationen til din firewallsoftware for yderligere vejledning. Normalt skal du gøre følgende:

• Giv Dropbox adgangstilladelse til port 80 (HTTP) og port 443 (HTTPS)
  • Knappen Åbn kræver adgang til portene 17600 og 17603.
  • Funktionen LAN-synkronisering kræver adgang til port 17500 (anbefalet).
  • Føj dropbox.com til listen med godkendte websites for firewallen, og sørg for, at websitet ikke er blokeret.
  • Giv *.dropbox og andre Dropbox-domæner adgangstilladelse til internettet.

Få mere at vide om de domæner, der officielt bruges af Dropbox.

Proxyer

Dropbox understøtter de fleste proxier. Hvis du bruger en proxy til at få adgang til internettet, kan du angive dine proxyindstillinger i præferencerne til Dropbox på computeren.

Se, hvordan du bruger en proxy med Dropbox.