Sådan angiver du tilladelser til Dropbox-computerappen i din firewall eller sikkerhedssoftware

Opdateret Nov 30, 2023

Dropbox-computerappen kræver ikke yderligere tilladelser i hverken Windows- eller Mac-operativsystem, uden at der bruges ekstra firewall-, sikkerheds- eller antivirussoftware.

Sådan angiver du tilladelser til at bruge Dropbox

Hvis du bruger ekstra firewall, sikkerhed eller antivirus, vil trinnene til at tillade Dropbox variere afhængigt af dit operativsystem og din software, men du kan følge disse overordnede trin:

Tilføj på listen over tilladte, ignorer eller giv tilladelse til Dropbox i indstillingerne i din sikkerhedssoftware

Terminologien for denne handling vil variere afhængigt af din software. Du kan blive bedt om at gøre dette, når du downloader Dropbox til computeren.

Opdater din sikkerhedssoftware til den nyeste version

Sørg for, at al sikkerhedssoftware, du har installeret på din computer, er opdateret.

Tillad, at Dropbox har adgang til de nødvendige port

Du skal give Dropbox adgang til port 80 (HTTP) og 443 (HTTPS) samt 17600 og 17603 (for at kunne åbne filer i apps fra trejdeparter).

Tillad, at processer kører i din firewall- eller sikkerhedssoftware

I din firewall- eller sikkerhedssoftware skal du tillade følgende processer:

• På en Mac skal du give tilladelse til "Dropbox", "DropboxMacUpdate" og "Dropbox Web Helper".
  • I Windows skal du give tilladelse til "Dropbox", "Dropbox.exe", og "DropboxUpdate.exe".

Giv tilladelse til de nødvendige mapper

Du skal sørge for, at der er givet tilladelse til mapperne ".dropbox.cache", “dropboxupdate.exe” og "%TEMPS".

Se, hvordan du opretter forbindelse via et proxynetværk.