Brug af Dropbox' website

Når du logger på dropbox.com, har du adgang til alle filer og mapper på din Dropbox-konto og til fil- og mappeaktiviteter, meddelelser, indstillinger for din konto og nogle værktøjer og funktioner (afhængigt af plan).

Langs toppen af siden finder du funktioner, hvor du kan søge efter indhold, se meddelelser, vælge apps og administrere dine kontoindstillinger. Brug sidepanelet i venstre side til nemt at navigere mellem filer og mapper.

Søgning, apps, meddelelser og indstillinger

Langs toppen af siden har du adgang til følgende:

Navigation i venstre side

I venstre side har du adgang til alle dine filer og mapper. Mulighederne afhænger af din kontotype.

Start

Klik på Start for at få adgang til filer og mapper under Foreslået, Seneste og Markeret med stjerne. Over fillisten kan du oprette nye filer og mapper og uploade indhold fra din computer.

Alle filer

Klik på Alle filer for at få adgang til alle de filer og mapper, du har føjet til din Dropbox-konto, herunder indhold, der kun er online, og som administreres med selektiv synkronisering eller Smart synkronisering. Gennemse eller sortér dine filer og mapper. Du kan også nemt dele, se en forhåndsvisning af eller åbne dine filer og mapper.

Klik på pil ned ud for Alle filer i venstre sidepanel for at udvide listen over alle dine filer. Du kan trække og slippe filer og mapper fra hovedfillisten til venstre sidepanel for hurtigt at organisere dine filer.

Bemærk! Smart synkronisering er kun tilgængelig for Dropbox-kunder med en Plus-, Family-, Professional- eller Business-plan.

• Klik på afkrydsningsfeltet ud for navnet på en fil eller mappe, eller peg på navnet for at dele eller åbne filen eller mappen. Klik på “” (de tre prikker) for at se andre handlinger
  • Klik på navnet på en mappe for at åbne den og se en oversigt og indholdet
  • Klik på navnet på en fil for at åbne forhåndsvisningen og se kommentarer, filaktivitet og andre muligheder

I sidepanelet i højre side kan du tilføje og oprette filer og mapper, anmode om filer fra andre og se mappehistorik. Kunder med en Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Business-plan kan også bruge Dropbox Spol tilbage til at fortryde et stort antal ændringer og gendanne en mappe eller alt indholdet på kontoen til et tidligere tidspunkt.

Delt

Få hurtig adgang til alle filer og mapper, der er delt med dig, eller som du har delt med andre

• Klik på fanen Seneste øverst på siden for at se delt indhold efter dato
  • Klik på fanen Mapper eller Filer for at se delt indhold efter type
  • Klik på fanen Links for at se de filer og mapper, der er blevet delt med et link

I sidepanelet i højre side kan du oprette nye delte mapper.

Filanmodninger

Administrer filanmodninger, og se, hvor mange indsendere der har reageret, og hvor mange filer der er tilføjet.

• Klik på fanen Åbne anmodninger øverst på siden for at se de filanmodninger, der stadig afventer. Klik på “” (de tre prikker) ud for navnet på en anmodning for at dele, redigere eller lukke den.
  • Klik på fanen Lukkede anmodninger for at se de filanmodninger, der er udløbet, eller som du har lukket. Klik på “” (de tre prikker) ud for navnet på en anmodning for at genåbne den.

I sidepanelet i højre side kan du oprette nye filanmodninger.

Slettede filer

Få adgang til filer og mapper, du har slettet fra din konto, grupperet efter dato.

• Klik på navnet på en fil eller mappe for at gendanne den. Hvis du har slettet flere filer den samme dag, kan du vælge de filer, du vil gendanne, på en liste.

I sidepanelet i højre side kan du filtrere slettede filer efter dato, bruger, enhed og mappe.
Bemærk! Din Dropbox-plan bestemmer, hvor længe slettede filer opbevares. Læs mere om versionshistorik.

Administratorpanel

Administratorer for Dropbox Business-teams kan administrere medlemmer og indstillinger fra administratorpanelet. De indstillinger, der vises i sidepanelet i venstre side, afhænger af din kontotype og administratorrolle.

• Indsigt: Vigtig statistik om teamets aktiviteter samt genveje til almindelige administratorfunktioner
  • Medlemmer: Tilføj og administrer de enkelte medlemmer af dit team
  • Aktivitet: Overvåg og rapportér om teamets arbejdsprocesser
  • Indhold: Administrer teamets delte mapper og teammapper
  • Grupper: Overvåg og administrer både brugeradministrerede og virksomhedsadministrerede grupper.
  • Afregning: Administrer din plan, se fakturaer, skift afregningsperiode, eller opdater din betalingsmetode
  • Indstillinger: Ret indstillinger, der gælder et helt team, lige fra medlemmer og sikkerhed til deling, apps og ekstra funktioner
  • Hjælp: Få adgang til selvbetjeningsressourcer, og kontakt Dropbox-support