Sådan konfigurerer du Dropbox Backup

Opdateret Mar 05, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig i alle Dropbox-planer.

Inden du konfigurerer en sikkerhedskopiering, skal du gøre følgende:

• Luk alle åbne filer og programmer på computeren.
  • Installer Dropbox-computerappen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  • Opret forbindelse til internettet.
  • Selvom det opdaterede Dropbox Backup kan sikkerhedskopiere filer og mapper, som også er sikkerhedskopieret med software fra andre udbydere, som iCloud, Google Drev og OneDrive, anbefaler vi, at du deaktiverer disse sikkerhedskopier, før du bruger Dropbox Backup for at undgå konflikt mellem sikkerhedskopier.
highlight icon

Bemærk: Hvis du bruger den ældre version af Dropbox Backup, skal du deaktivere dine andre sikkerhedskopieringer, før du kan bruge Dropbox Backup. Sådan deaktiverer du iCloudGoogle Drive og OneDrive.

Sådan konfigurerer du sikkerhedskopiering:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar eller dine initialer øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Konfigurer.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger det opdaterede Dropbox Backup, kan du klikke på Ret de valgte mapper for at tilføje enhver anden mappe på din enhed, der ikke vises på listen.

1. Under Tilføj en sikkerhedskopi skal du vælge den computer eller eksterne harddisk, du vil sikkerhedskopiere.
  2. Klik på Lad os komme i gang (computer) eller Sikkerhedskopiér [drevnavn] (ekstern harddisk).
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de mapper, du vil sikkerhedskopiere.
  4. Klik på Konfigurer eller Sikkerhedskopiér.
  5. Hvis du er på en Mac, skal du klikke på OK, når du bliver bedt om at give Dropbox tilladelse til at få adgang til dine mapper.

Du kan bruge din computer som normalt, mens sikkerhedskopieringen er i gang.

Hvis der er filer eller mapper, der ikke bliver sikkerhedskopieret, vises de i din kø for synkroniseringsfejl. Sådan får du vist disse filer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på din avatar eller dine initialer øverst til højre.
  3. Klik på Vis synkroniseringsproblemer.

Få mere at vide om fejlfinding af synkroniseringsproblemer.