Brug Dropbox Passwords

Funktionen kan bruges af Dropbox-brugere med planerne Plus, Professional eller Family.

Dropbox Passwords leveres af Dropbox som en computerapp, en mobilapp og en browserudvidelse. Denne artikel beskriver, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine brugernavne og adgangskoder til konti, synkronisere dem mellem dine enheder, få dem udfyldt automatisk og få forslag til adgangskoder, når du logger på websites og mobilapps.

Se, hvordan du downloader, installerer og forbinder dine enheder med Dropbox Passwords.

Tilføj eller rediger brugernavne og adgangskoder

Du kan tilføje konti i Dropbox Passwords (sammen med kontoens brugernavn, adgangskode, webadresse og eventuelle noter, du gerne vil huske). Du kan når som helst gå tilbage og redigere dem.

• Hvis du bruger computerappen, skal du åbne appen og klikke på Tilføj eller Rediger.
  • Hvis du bruger mobilappen, skal du åbne appen og trykke på “+” (plustegnet) for at tilføje eller trykke på navnet på kontoen og på Rediger for at redigere.
  • Hvis du bruger browserudvidelsen og logger på eller opretter en konto på et website, bliver du spurgt, om du vil gemme oplysningerne i Dropbox Passwords. Derefter kan du redigere dem i Dropbox Passwords-computerappen.
    • Bemærk! Dropbox Passwords-computerappen skal være åben, før du kan bruge browserudvidelsen.

Fjern brugernavne og adgangskoder til konti

Du kan fjerne de enkelte konti i Dropbox Passwords (herunder kontoens brugernavn, adgangskode, webadresse og eventuelle noter, du har tilføjet). I computerappen og mobilappen fjerner du en konto ved at klikke eller trykke på “” (de tre prikker) ud for den konto, du vil fjerne, og klikker eller trykker derefter på Fjern.

Få forslag til stærke adgangskoder

Dropbox Passwords kan foreslå stærke adgangskoder.

I computerappen og mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-appen.
  2. Klik på Tilføj (computer) eller på plustegnet “+ (mobilenhed).
  3. Klik på Foreslå stærk adgangskode.
    • Klik på tandhjulsikonet for at ændre længden på og antallet af tal og symboler i adgangskoden.
  4. Klik på Brug adgangskode.

I browserudvidelsen:

1. Begynd at oprette en ny konto på et website.
  2. Klik på Dropbox Passwords-ikonet i tekstfeltet til adgangskoden. Der vises en rulleliste med et forslag til adgangskoden.
  3. Klik på Brug adgangskode.
  4. Gør oprettelsen af kontoen færdig.

Bemærk! Dropbox Passwords-computerappen skal være åben, før du kan bruge browserudvidelsen.

Importér brugernavne og adgangskoder

Hvis du har gemt brugernavne og adgangskoder til konti i en browser eller en CSV-fil fra et andet program til administration af adgangskoder, kan du importere dem i Dropbox Passwords-computerappen.

Bemærk!

• Kolonnerne i din CSV-fil skal have navne, der sætter Dropbox Passwords i stand til at importere oplysningerne. Dropbox Passwords kan genkende mange navne, men vi anbefaler, at du navngiver kolonnerne med “Name”, “Password”, “Username”, “Notes” og “URL” (Navn, Adgangskode, Brugernavn, Noter og Webadresse).
  • Denne funktion understøtter i øjeblikket ikke import af adgangskoder fra Safari.

Sådan importerer du brugernavne og adgangskoder i Dropbox Passwords:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Hvis du vil importere brugernavne og adgangskoder fra en browser, skal du klikke på Fra browser under Importér og derefter klikke på Importér. Hvis du vil importere brugernavne og adgangskoder fra en CSV-fil fra et andet program, skal du klikke på Fra program til administration af adgangskoder.
    • Bemærk! Chrome-brugere på Mac skal måske indtaste adgangskoden til computeren.

Eksportér brugernavne og adgangskoder i en CSV-fil

Du kan når som helst eksportere alle dine konti (inklusive brugernavnet og adgangskoden til dem) fra Dropbox Passwords i en CSV-fil, også selvom du har nedgraderet din Dropbox-konto til Basic eller er blevet medlem af et Dropbox Business-team.

Sådan eksporterer du dine konti fra computerappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Klik på Eksportér.
  6. Klik på Eksportér for at bekræfte.

Sådan eksporterer du dine konti fra mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Tryk på Eksportér for at bekræfte.