Brug Dropbox Passwords

Det antal adgangskoder, du kan gemme, og det antal enheder, du kan bruge Dropbox Passwords på, afhænger af din plan. Se, hvilken plan du har.

• Dropbox-brugere med en Basic-plan kan gemme op til 50 adgangskoder og bruge Dropbox Passwords på op til 3 enheder.
  • Dropbox-brugere med en Plus-, Professional-, Family- eller Business-plan kan gemme et ubegrænset antal adgangskoder, og de kan bruge Dropbox Passwords på et ubegrænset antal enheder.

Bemærk!

Dropbox Passwords leveres af Dropbox som en computerapp, en mobilapp og en browserudvidelse. Denne artikel beskriver, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine brugernavne og adgangskoder til konti, synkronisere dem mellem dine enheder, få dem udfyldt automatisk og få forslag til adgangskoder, når du logger på websites og mobilapps.

Bemærk! Dropbox Passwords-computerappen er ikke tilgængelig til download. Instruktionerne til computerappen gælder kun for de brugere, der tidligere har installeret appen.

Se, hvordan du downloader, installerer og forbinder dine enheder med Dropbox Passwords.

Bruger du ikke Dropbox Passwords endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at gemme og synkronisere adgangskoder.

Tilføj eller rediger brugernavne og adgangskoder

Du kan tilføje konti i Dropbox Passwords (sammen med kontoens brugernavn, adgangskode, webadresse og eventuelle noter, du gerne vil huske). Du kan når som helst gå tilbage og redigere dem.

• Du kan tilføje eller redigere den i computerappen eller i browserudvidelsen ved at åbne appen eller browserudvidelsen og klikke på Tilføj eller Rediger.
    • Bemærk! Browserudvidelsen gemmer automatisk brugernavn og adgangskode til konti, når du opretter eller logger ind på en konto på et website.
  • Hvis du bruger mobilappen, skal du åbne appen og trykke på “+” (plustegnet) for at tilføje eller trykke på navnet på kontoen og på Rediger for at redigere.

Fjern brugernavne og adgangskoder til konti

Du kan fjerne de enkelte konti i Dropbox Passwords (herunder kontoens brugernavn, adgangskode, webadresse og eventuelle noter, du har tilføjet). I computerappen, mobilappen eller browserudvidelsen fjerner du en konto ved at klikke eller trykke på “” (de tre prikker) ud for den konto, du vil fjerne, og du skal derefter klikke eller trykke på Fjern.

Få forslag til stærke adgangskoder

Dropbox Passwords kan foreslå stærke adgangskoder.

I computerappen, mobilappen eller browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords.
  2. Klik på Tilføj (i computerappen eller browserudvidelsen) eller på “+ (plustegn, i mobilappen).
  3. Klik på Foreslå stærk adgangskode.
    • Klik på tandhjulsikonet for at ændre længden på og antallet af tal og symboler i adgangskoden.
  4. Klik på Brug adgangskode.

I adgangskodefeltet:

1. Begynd at oprette en ny konto på et website.
  2. Klik på Dropbox Passwords-ikonet i tekstfeltet til adgangskoden. Der vises en rulleliste med et forslag til adgangskoden.
  3. Klik på Brug adgangskode.
  4. Gør oprettelsen af kontoen færdig.

Importér brugernavne og adgangskoder

Hvis du har gemt brugernavne og adgangskoder til konti i en browser eller en CSV-fil fra et andet program til administration af adgangskoder, kan du importere dem i Dropbox Passwords-computerappen eller -browserudvidelsen.

Bemærk!

• Kolonnerne i din CSV-fil skal have navne, der sætter Dropbox Passwords i stand til at importere oplysningerne. Dropbox Passwords kan genkende mange navne, men vi anbefaler, at du navngiver kolonnerne med “Name”, “Password”, “Username”, “Notes” og “URL” (Navn, Adgangskode, Brugernavn, Noter og Webadresse).
  • Denne funktion understøtter i øjeblikket ikke import af adgangskoder fra Safari.

Sådan importerer du brugernavne og adgangskoder til konti i computerappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Hvis du vil importere brugernavne og adgangskoder fra en browser, skal du klikke på Fra browser under Importér og derefter klikke på Importér. Hvis du vil importere brugernavne og adgangskoder fra en CSV-fil fra et andet program, skal du klikke på Fra program til administration af adgangskoder.
    • Bemærk! Chrome-brugere på Mac skal måske indtaste adgangskoden til computeren.

Sådan importerer du brugernavne og adgangskoder i browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Importér.
  5. Klik på den browser eller det program til administration af adgangskoder, du vil importere fra, og følg vejledningen.

Læs mere om, hvordan du importerer brugernavne og adgangskoder til konti.

Eksportér brugernavne og adgangskoder i en CSV-fil

Du kan når som helst eksportere alle dine konti (inklusive brugernavnet og adgangskoden til dem) fra Dropbox Passwords i en CSV-fil, også selvom du har nedgraderet din Dropbox-konto til Basic eller er blevet medlem af et Dropbox Business-team.

Sådan eksporterer du konti fra computerappen eller browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords-computerappen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Klik på Eksportér.
  6. Klik på Eksportér for at bekræfte.

Sådan eksporterer du dine konti fra mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Tryk på Eksportér for at bekræfte.