Brug Dropbox Passwords

Antallet af  kontologin og betalingskort, du kan gemme samt antallet af enheder du kan bruge til Dropbox Passwords afhænger af, hvilken plan du har. Se, hvilken plan du har.

• Dropbox-brugere med en Basic-plan kan gemme op til 50 logins og betalingskort og bruge Dropbox Passwords på op til 3 enheder.
  • Dropbox-brugere med en Plus-, Professional-, Family- eller Busniess-plan kan gemme et ubegrænset antal logins og betalingskort og bruge Dropbox Passwords på et ubegrænset antal enheder.

Bemærk!

Dropbox Passwords er en browserudvidelse og mobilapp fra Dropbox. Denne artikel beskriver, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine kontologins og betalingskort, synkronisere dem mellem dine enheder, få dem udfyldt automatisk og få forslag til adgangskoder, når du logger på websites og mobilapps.

Se, hvordan du downloader, installerer og forbinder dine enheder med Dropbox Passwords.

Bruger du ikke Dropbox Passwords endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at gemme og synkronisere adgangskoder.

Tilføj, eller rediger kontologins og betalingskort

Du kan tilføje kontologins og betalingskort til Dropbox Passwords sammen med enhver note, som du vil huske. Du kan når som helst gå tilbage og redigere dem.

• Åben din browserudvidelse, og klik på  Tilføj eller Rediger for at tilføje eller redigere i browserudvidelsen.
    • Bemærk! Browserudvidelsen gemmer automatisk brugernavn og adgangskode til konti, når du opretter eller logger ind på en konto på et website.
  • For at tilføje eller redigere i mobilappen skal du åbne appen og klikke på “+” (plustegnet) for at tilføje eller klikke på navnet på det login eller betalingskort og på Rediger for at redigere.

Fjern kontologin og betalingskort

I browserudvidelsen eller mobilappen fjerner du et kontologin eller et betalingskort ved at klikke på “” (tre prikker) ved siden af kontoen, som du vil fjerne eller klikker på Fjern.

Få forslag til stærke adgangskoder

Dropbox Passwords kan foreslå stærke adgangskoder.

For at få et forslag til en stærk adgangskode:

1. Åben Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller mobilappen.
  2. Klik på Tilføj (browserudvidelse) eller "+ (plustegn på mobil).
  3. Klik på Foreslå stærk adgangskode.
    • Klik på tandhjulsikonet for at ændre længden på og antallet af tal og symboler i adgangskoden.
  4. Klik på Brug adgangskode.

I adgangskodefeltet:

1. Begynd at oprette en ny konto på et website.
  2. Klik på Dropbox Passwords-ikonet i tekstfeltet til adgangskoden. Der vises en rulleliste med et forslag til adgangskoden.
  3. Klik på Brug adgangskode.
  4. Gør oprettelsen af kontoen færdig.

Del kontologin og betalingskort

Du kan dele kontologin og betalingskort med andre Dropbox Passwords-brugere, der har verificeret deres Dropbox-konto.

For at dele et kontologin eller betalingskort:

1. Åben Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller mobilappen.
  2. Klik på “” (tre prikker) ud for den konto, du vil dele.
  3. Klik på Del.
  4. Skriv e-mailadressen eller navnet på den person (eller de personer), du vil dele med.
  5. Klik på Send.

For at fjerne en brugers adgang til et kontologin eller betalingskort:

1. Åben Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller mobilappen.
  2. Klik på “” (tre prikker) ud for den konto, du vil fjerne en person fra.
  3. Klik på Fjern adgang.

For at se alle kontologins og betalingskort, som du har delt med en bruger:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Deling.
  5. Klik på navnet på den person, du gerne vil se.

Importer kontologins

Hvis du har gemte kontologins i en browser eller en CSV-fil fra en anden password-manager, skal du importere dem i Dropbox Passwords-browserudvidelsen.

Bemærk!

• Kolonnerne i din CSV-fil skal have navne, der sætter Dropbox Passwords i stand til at importere oplysningerne. Dropbox Passwords kan genkende mange navne, men vi anbefaler, at du navngiver kolonnerne med “Name”, “Password”, “Username”, “Notes” og “URL” (Navn, Adgangskode, Brugernavn, Noter og Webadresse).
  • Denne funktion understøtter i øjeblikket ikke import af adgangskoder fra Safari.

For at importere kontologins:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Importér.
  5. Klik på den browser eller det program til administration af adgangskoder, du vil importere fra, og følg vejledningen.

Læs mere om, hvordan du importerer brugernavne og adgangskoder til konti.

Eksporter kontologins og betalingskort

Du kan til enhver tid eksportere alle dine kontologins og betalingskort fra Dropbox Passwords som en CSV-fil, selv hvis du nedgraderer din Dropbox-konto til Basic eller hvis du slutter dig til et Dropbox Business-team.

For at eksportere fra browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Klik på Eksportér.
  6. Klik på Eksportér for at bekræfte.

Sådan eksporterer du dine konti fra mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Tryk på Eksportér for at bekræfte.