Dropbox og macOS Catalina (10.15)

Denne artikel beskriver de ændringer, du måske ser i Dropbox, hvis du for nylig har installeret macOS Catalina.

Hvis du for nylig har opgraderet til den nyeste version af macOS, og du har Dropbox installeret på din computer, anbefaler vi, at du opdaterer til den nyeste version af Dropbox, for at få den bedste oplevelse.

Meddelelser

Efter at du har opdateret din enhed til macOS Catalina, vises meddelelsen “Dropbox vil gerne sende meddelelser til dig”.

Klikker du på Tillad, holdes du ajour med al din filaktivitet.

Du kan altid ændre dine indstillinger for meddelelser ved at åbne Systemindstillinger og klikke på Meddelelser

Kameraoverførsler

Når du slutter din mobilenhed til din computer efter at have opdateret til macOS 10.15 (Catalina), vises meddelelsen “’Dropbox’ vil gerne have adgang til arkiver på en udskiftelig enhed”.

Klikker du på OK, uploader Dropbox automatisk billeder fra din mobilenhed. Få flere oplysninger om Kameraoverførsler

Skærmbilleder og skærmoptagelser

Når du har taget dit første skærmbillede eller optaget din første skærmoptagelse på macOS Catalina, vises der måske en meddelelse om, at Dropbox gerne vil have adgang til arkiver i mappen Skrivebord.

Hvis du klikker på OK, gemmes alle dine skærmbilleder og skærmoptagelser automatisk i en Dropbox-mappe med navnet Skærmbilleder