Sådan administrerer du tilgængelighedsindstillingerne på en Mac

Opdateret Sep 05, 2023

Tilgængelighed er en Apple-indstilling, der giver programmer på din Mac mulighed for at interagere med andre programmer. Funktionen giver f.eks. Dropbox-badget mulighed for at fungere i andre programmer end Dropbox.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Hvorfor vil Dropbox slå Tilgængelighed til?

Tilgængelighed bruges til visse Dropbox-funktioner, f.eks.:

• Dropbox-badget
  • Se, hvem der har kigget på dine filer
  • Bedre prioritering til filsynkronisering

Sådan slår du tilgængelighed til

Når du installerer Dropbox på din Mac, vises denne dialogboks muligvis.

highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke ser ovenstående dialogboks, skal du følge instruktionerne afsnittet nedenfor med titlen "Sådan redigerer du tilgængelighedsindstillingerne" for at slå tilgængelighed til.

Sådan slår du tilgængelighed til fra dialogboksen:

1. Klik på Slå Tilgængelighed til.
  2. Åbn fanen Persondata, hvis den ikke allerede er åben.
  3. Klik på ikonet med låsen for at låse systemindstillingerne op.
    • Du bliver bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til computeren (ikke brugernavnet og adgangskoden til Dropbox).
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Dropbox-ikonet for at aktivere tilgængelighed.
  5. Klik på ikonet med låsen igen for at låse systemindstillingerne.

Sådan slå du Dropbox' anmodninger om tilgængelighed fra

Hvis du vil undgå at blive bedt om tilgængelighed, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vis ikke igen og derefter klikke på Ikke nu.

highlight icon

Bemærk! Hvis du ombestemmer dig, efter at du har afvist anmodningen, kan du altid redigere dine tilgængelighedsindstillinger ved at følge instruktionerne i afsnittet "Sådan redigerer du tilgængelighedsindstillingerne".

Sådan redigerer du tilgængelighedsindstillingerne

Hvis du vil redigere tilgængelighedsindstillingerne, efter at du har installeret Dropbox, skal du følge instruktionerne, der gælder dit operativsystem i denne artikel.

Efter at du har redigeret dine indstillinger, kan du også blive bedt om at:

• Aktivere tilgængelighed for Dropbox-badget, hvis du ikke allerede har gjort det
  • Genstarte Dropbox på computeren