Sådan omdøber du en fil eller mappe

Du kan omdøbe filer og mapper i din Dropbox på tre forskellige måder:

• På dropbox.com
  • Fra Dropbox-mobilappen
  • Fra Dropbox på computeren

Du kan også omdøbe delte mapper.

• Bemærk! Det nye navn på en omdøbt delt mappe vises kun i din Dropbox. Omdøbningen begrænses til din Dropbox, så den ikke skaber forvirring blandt andre medlemmer af den delte mappe.

Omdøb på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på navnet på filen eller mappen, og klik på ... (tre prikker).
  4. Klik på Omdøb.

Omdøb på en mobilenhed

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på rullepilen til højre for den fil eller mappe, du vil omdøbe.
  3. Vælg Omdøb i den menu, der vises nederst på skærmen.

Omdøb filer

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet, du vil ændre.
  3. Tryk på Omdøb.

Du kan også omdøbe en fil, mens du får vist den, fra menuen med filhandlinger ().

Omdøb mapper

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for mappenavnet, du vil ændre.
  3. Tryk på Mappeindstillinger. Eller tryk på Indstillinger for delt mappe, hvis mappen er delt.
  4. Tryk på mappenavnet.

Omdøb i Dropbox-programmet på computeren

På din computer kan du omdøbe filen eller mappen som normalt. Du kan f.eks. klikke på en fil, vente et øjeblik og derefter klikke på filnavnet igen for at redigere det.

Det nye navn vises på alle de enheder, der er forbundet med din Dropbox-konto, og på dropbox.com.

Bemærk! Processen er anderledes for delte mapper.

Få mere at vide om at omdøbe delte mapper.