Sådan finder du Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.

Opdateret Sep 14, 2023

Dropbox-computerappen har et Dropbox-ikon på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).

Du kan bruge Dropbox-ikonet på proceslinjen/menulinjen til at vende tilbage til dit arbejde direkte fra skrivebordet. Det giver hurtig adgang til:

Hvis dine filer er fuldt synkroniserede, vil ikonet se ud som et udfyldt sort Dropbox-ikon uden andre ikoner. Hvis du har ulæste meddelelser, har dette ikon en rød cirkel, som indeholder et hvidt tal. Læs mere om synkroniseringsikoner i Dropbox-computerappen til Windows og Linux eller macOS.

Proceslinjen er nederst til højre på din skærm, ved siden af dato og klokkeslæt.

Hvis du ikke kan se Dropbox-ikonet, kan det være automatisk skjult af Windows. Klik på den lille hvide pil for at se alle ikonerne på proceslinjen.

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren. Efter du klikker på Dropbox-ikonet på proceslinjen, kan du få adgang til og administrere dine Dropbox-indstillinger ved at klikke på dit profilbillede (avatar eller initialer) i øverste højre hjørne.

Placeringen af proceslinjen afhænger af din Linux-installation. F.eks. vises proceslinjen i Ubuntu øverst på skærmen og ser sådan ud.

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren. Efter du klikker på Dropbox-ikonet på proceslinjen, kan du få adgang til og administrere dine Dropbox-indstillinger ved at klikke på dit profilbillede (avatar eller initialer) i øverste højre hjørne.

proceslinje-linux

Jeg kan ikke se Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen – er det forsvundet?

Dropbox-ikonet vises kun på proceslinjen eller menulinjen, hvis Dropbox-computerappen er installeret og kører på din computer. Det kan undertiden se ud, som om Dropbox-ikonet er forsvundet. Det sker, når computerappen ikke er aktivt på computeren.

Dette problem kan du løse ved at genstarte programmet, eller du kan downloade Dropbox-computerappen (igen) og logge på din Dropbox-konto, når du bliver bedt om det.