Gem skærmbilleder i din Dropbox-konto

Med skærmbilledfunktionen kan du automatisk gemme skærmbilleder til din Dropbox-konto. Når du slår funktionen til:

• Skærmbilleder gemmes med det samme i mappen Skærmbilleder på din konto
  • Der kopieres et link til skærmbilledet til din udklipsholder, så du nemt kan dele det

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på Mac- og Windows-computere (med undtagelse af Windows 10 i S-tilstand.

Sådan gemmer du skærmbilleder til Dropbox på Mac- og Windows-computere

Sådan gemmer du automatisk skærmbilleder til din Dropbox-konto på en Mac- eller Windows-computer:

1. Kontrollér, at Dropbox-computerappen er installeret og åbnet på din computer.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen
  3. Klik på dit profilbillede eller dine initialer i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Præferencer…
  5. Klik på Importér.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Gem skærmbilleder i din Dropbox.

Bemærk! Hvis du bruger en Mac-computer, virker funktionen kun, når dine skærmbilleder er indstillet til at blive gemt på skrivebordet. Vælg, hvor du vil gemme dine skærmbilleder på en Mac.

Sådan vælger du, om skærmbilleder skal gemmes i din Business-konto eller din private konto

Hvis du har en Dropbox Business-konto, og du har forbundet den med din private konto, og de begge er forbundet med din computer, kan du vælge, hvilken af de to konti du vil gemme skærmbilleder i. Det gør du ved hjælp af rullemenuen ud for afkrydsningsfeltet Gem skærmbilleder i din Dropbox.

Sådan gemmer du skærmbilleder i Dropbox på en mobilenhed

Funktionen til at gemme skærmbilleder findes ikke på mobilenheder. Som alternativ kan du bruge funktionen Kameraoverførsler til at uploade din kamerarulle automatisk til Dropbox.