Hvorfor viser kameraoverførsler fejlen “Venter på overførsel”?

Hvis du ser fejlen “Venter på overførsel”, mens du prøver at bruge kameraoverførsler, skal du lade Dropbox-appen være åben et par minutter. Den forsøger måske at oprette forbindelse til internettet.

Hvis det ikke hjælper, kan problemet skyldes følgende:

• Din internetforbindelse er ikke kraftig nok
  • Din computer og dit operativsystem er ikke opdateret, så de opfylder de nyeste Dropbox-krav

Vi anbefaler, at du følger denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med kameraoverførsler for at løse begge problemer og afhjælpe fejlmeddelelsen “Venter på overførsel“.

Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder, efter at du har forsøgt disse trin, kan du kontakte Dropbox-support for at få hjælp.