Hvorfor viser kameraoverførsler fejlen “Venter på overførsel”?

Hvis du ser fejlen “Venter på overførsel”, mens du prøver at bruge kameraoverførsler, skal du prøve at holde Dropbox-appen åben et par minutter. Måske tager det lidt tid at oprette forbindelse.

Hvis det ikke hjælper, skyldes problemet nok en af følgende muligheder:

• Din internetforbindelse er ikke kraftig nok
  • Din computer og dit operativsystem er ikke opdateret, så de opfylder de nyeste Dropbox-krav

Denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med generelle problemer med kameraoverførsler omhandler begge disse problemer og afhjælper sandsynligvis fejlmeddelelsen "Venter på overførsel".

Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder, efter at du har forsøgt disse trin, anbefaler vi, at du kontakter Dropbox-support.