Hvad er en Dropbox-filkonflikt, der involverer små og store bogstaver?

Opdateret Nov 16, 2023

Der opstår en konflikt mellem små og store bogstaver, når du giver en fil eller mappe samme navn som en anden fil eller mappe, der er placeret samme sted, men hvis navnet har en anden kombination af store og små bogstaver. Det kunne f.eks. være to filer med navnene “tabeller” og “Tabeller”.

Du kan godt gemme disse to filer samme sted på dropbox.com, men ikke i Dropbox-mappen i Windows, Mac og andre filsystemer. I stedet føjes ordene (Konflikt mellem små og store bogstaver) til en af dem.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Hvad gør jeg nu?

Hvis ordene (Konflikt mellem små og store bogstaver) føjes til en af dine filer, kan du løse konflikten på en af følgende måder:

• Lad begge filer eller mapper være, så en af dem har et navn, der indeholder (Konflikt mellem små og store bogstaver)
  • Omdøb en af filerne eller mapperne

Hvordan undgår jeg, at der opstår en konflikt mellem små og store bogstaver igen?

Hvis du vil undgå konflikter mellem små og store bogstaver fremover, skal du undlade at oprette en fil eller mappe med samme navn som en anden fil eller mappe, der er placeret samme sted, selvom navnene har en anden kombination af store og små bogstaver.